Logo
CarboNora Bambucci
2 months ago
#Arbnora
Danas sam Naiu ja prijevozom iz vrtića kući dovezla, bez Naima ili asistentana.
Velika je cura. Pomaže. Prati do prijevoza. Vozač ju samo veže na autosjedalicu i mene u kombij kolicima prebaci... I eto nas kući. 👩‍🦽🥰
Jedva čekam Naio da još malo porasteš, da još malo fizički neovisnija budeš, moja si desna ruka, cijeli svijet je onda naš. 🩷
Sa svojih tek 4 godine poneseš vrećicu mami, pridržiš vrata, pozoveš lift... sve.🌸
Nekada imaš i svoje dječje trenutke, gdje bi se igrala i ne shvaćaš da ne mogu, ali toliko brzo rasteš, suosjećaš i razumiješ da me često ostaviš bez teksta. 🥹
Ponosna sam na tebe i zahvalna dragom Bogu što te imam.🤲☪️
Ayla Novak
Čuj kao “bez Naima ili asistentica” i ti je kao dovezla… jesi sama sjela u auto i sama vozila, ne seri i ne izmišljaj drobuljo odvratna!
Umjesto što prosipaš praznu slamu, bolje nauči to dijete koje ima 4 godine da može početi pričati, a ne da samo mumlja kako to izgleda tebi i paše… Cijeli tvoj svijet se srušio i ne maštaj propala svinjska glavetino 🐷👊👊
2 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it