#Arbnora
Naim me već neko vrijeme moljaka da kupi odijelo. 🙄 Ja ga odbijam jer mu stvarno ovdje ne treba pošto ga nema gdje obući, ali on i dalje navaljuje! 😳 Prekipjelo meni već to njegovo navaljivanje pošto zaista tad bude naporan i pitam ga ljutito:
" pa dobro, šta će ti sad novo odijelo?! Nit idemo na nešto svečano ni ništa! Šta bezveze trošiš novac?! 😠"
Kaže on meni onako sav ponosit:
" pa treba mi, uskoro idem po novi auto 🚗 u autokuću kad stigne i moram bit svečano u odijelo obučen. 😎👔"
Pogledam ga ja ispod oka i pitam ga u polusmijehu:
,, molim te zašto bi se obukao svečano za auto? Pa ne ženiš se za njega, bogati!! 😠🙄"
Kaže on na to, ni više ni manje:
,, aaa, to si u krivu! Ne ženim se za auto, al' se ženim za kredit. 😎👔💍"
Malo je reći da mi je kava kroz nos izašla od smijeha... 🙈🙈🙈😂😂😂
Naim me već neko vrijeme moljaka da kupi odijelo. 🙄 Ja ga odbijam jer mu stvarno ovdje ne treba pošto ga nema gdje obući, ali on i dalje navaljuje! 😳 Prekipjelo meni već to njegovo navaljivanje pošto zaista tad bude naporan i pitam ga ljutito:
" pa dobro, šta će ti sad novo odijelo?! Nit idemo na nešto svečano ni ništa! Šta bezveze trošiš novac?! 😠"
Kaže on meni onako sav ponosit:
" pa treba mi, uskoro idem po novi auto 🚗 u autokuću kad stigne i moram bit svečano u odijelo obučen. 😎👔"
Pogledam ga ja ispod oka i pitam ga u polusmijehu:
,, molim te zašto bi se obukao svečano za auto? Pa ne ženiš se za njega, bogati!! 😠🙄"
Kaže on na to, ni više ni manje:
,, aaa, to si u krivu! Ne ženim se za auto, al' se ženim za kredit. 😎👔💍"
Malo je reći da mi je kava kroz nos izašla od smijeha... 🙈🙈🙈😂😂😂
1 month ago
1 month ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
S ovim plaženjem jezika se izruguje svojoj dobroj publici. Čak i kad im se belje oni to podržavaju
1 month ago
Budaletine. Sprdate se sa ljudima.Odjelo da bi kupio auto..ajde više odje..oboje....
1 month ago
Vas dvoje propali i glupavi izvodite baš ludjački šou i propali theater, o bože me sačuvaj do koje ste vi niske granice spali 🤦♀️
To plaženje jezika, prvo sa malom, pa sad i sa tim šuntavim tutnutim pederčićem, ama van svake pameti. Kako vidim i ovce se čude ovom tvom lažnom šou i jadne biježe, neće više ni da te lajkuju, shvatile i one da si totalno prolupana prosjačka budaletina, nema više Money 🤑😂💪💪
To plaženje jezika, prvo sa malom, pa sad i sa tim šuntavim tutnutim pederčićem, ama van svake pameti. Kako vidim i ovce se čude ovom tvom lažnom šou i jadne biježe, neće više ni da te lajkuju, shvatile i one da si totalno prolupana prosjačka budaletina, nema više Money 🤑😂💪💪