16 days ago
#Arbnora
Danas sam imala bas jedno lijepo i novo iskustvo.🥰 Bila sam pozvana na božićni party i tu je bila moja asistentica i svi njezini klijenti.
Upoznala sam stvarno puno ljudi sa raznim dijagnozama i pričama.
Lijepo smo se družili, jeli, smijali, i stvarno je ovo sve ostavilo na mene jedan predivan utisak.🌷
Definitivno ću nagodinu ići ponovno jer je bilo bajkovito.
Iz ovog iskustva sam se više približila ljudima sa autizmom, down sindromom, i ostalim stanjima te shvatila da svoj put dalje želim više u tom smjeru.
Neiskvareni, radosni, svoji...stvarni. Puni snova i života. 🍀
Tražim se još, a dok se ne pronađem, ovako ću srce ispuniti, učeći... ❤️
Danas sam imala bas jedno lijepo i novo iskustvo.🥰 Bila sam pozvana na božićni party i tu je bila moja asistentica i svi njezini klijenti.
Upoznala sam stvarno puno ljudi sa raznim dijagnozama i pričama.
Lijepo smo se družili, jeli, smijali, i stvarno je ovo sve ostavilo na mene jedan predivan utisak.🌷
Definitivno ću nagodinu ići ponovno jer je bilo bajkovito.
Iz ovog iskustva sam se više približila ljudima sa autizmom, down sindromom, i ostalim stanjima te shvatila da svoj put dalje želim više u tom smjeru.
Neiskvareni, radosni, svoji...stvarni. Puni snova i života. 🍀
Tražim se još, a dok se ne pronađem, ovako ću srce ispuniti, učeći... ❤️
Bilo je tebi bajkovito jer si se dobro nažderala i uvjek si sama jer nigdje u društvu nisi poželjna, bjeće od tebe kao od djavla…
Šta si sve natrpala na tanjir, mora da u ti šavovi svi poucali… Stoko jedna, uvijek se sama izdaš, da si ti bila kod zubara i 5 zuba operativnim putem vadila, ku.ac bi ti mogla toliko žderati i to još i panirano, hrskavo. Marš viš budaletino ogavna 👊👊👊
Šta si sve natrpala na tanjir, mora da u ti šavovi svi poucali… Stoko jedna, uvijek se sama izdaš, da si ti bila kod zubara i 5 zuba operativnim putem vadila, ku.ac bi ti mogla toliko žderati i to još i panirano, hrskavo. Marš viš budaletino ogavna 👊👊👊
16 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication