16 days ago
#Arbnora
Danas sam imala bas jedno lijepo i novo iskustvo.🥰 Bila sam pozvana na božićni party i tu je bila moja asistentica i svi njezini klijenti.
Upoznala sam stvarno puno ljudi sa raznim dijagnozama i pričama.
Lijepo smo se družili, jeli, smijali, i stvarno je ovo sve ostavilo na mene jedan predivan utisak.🌷
Definitivno ću nagodinu ići ponovno jer je bilo bajkovito.
Iz ovog iskustva sam se više približila ljudima sa autizmom, down sindromom, i ostalim stanjima te shvatila da svoj put dalje želim više u tom smjeru.
Neiskvareni, radosni, svoji...stvarni. Puni snova i života. 🍀
Tražim se još, a dok se ne pronađem, ovako ću srce ispuniti, učeći... ❤️
Danas sam imala bas jedno lijepo i novo iskustvo.🥰 Bila sam pozvana na božićni party i tu je bila moja asistentica i svi njezini klijenti.
Upoznala sam stvarno puno ljudi sa raznim dijagnozama i pričama.
Lijepo smo se družili, jeli, smijali, i stvarno je ovo sve ostavilo na mene jedan predivan utisak.🌷
Definitivno ću nagodinu ići ponovno jer je bilo bajkovito.
Iz ovog iskustva sam se više približila ljudima sa autizmom, down sindromom, i ostalim stanjima te shvatila da svoj put dalje želim više u tom smjeru.
Neiskvareni, radosni, svoji...stvarni. Puni snova i života. 🍀
Tražim se još, a dok se ne pronađem, ovako ću srce ispuniti, učeći... ❤️
Jesi se uspjela nažderat? Operacija zubiju i konci nisu smetali??? Ma mrš lažljivice lažljiva..sram te više bilo .Što lažeš toliko...ne bojiš se Boga*? Ma u biti koga bi se ti bojala...malo vjeruješ u Alaha malo u Boga a na koncu u nikoga već samo u laži koje plasiraš.
15 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication