17 days ago
#Arbnora
Samo da vam javim kako sam nakon operacije 🦷 jer do sad nisam ništa javila. ♥️
Sve u svemu, par dana kasnije, bol je i dalje tu.
Pogotovo kod donjih zubiju što su izvađeni, izgleda da je zubno meso tu puno osjetljivije.
Tablete protiv bolova Bogu hvala pomažu i nastojim odmarati.
19-tog imam vađenje konaca tako da mislim da će tad možda biti još bolje jer i oni stežu dosta zubno meso.
Uglavnom, hvala vam svima na željama za brzi oporavak.
Volim vas, bez vaše podrške ne bi se tako brzo oporavila.🤩
Samo da vam javim kako sam nakon operacije 🦷 jer do sad nisam ništa javila. ♥️
Sve u svemu, par dana kasnije, bol je i dalje tu.
Pogotovo kod donjih zubiju što su izvađeni, izgleda da je zubno meso tu puno osjetljivije.
Tablete protiv bolova Bogu hvala pomažu i nastojim odmarati.
19-tog imam vađenje konaca tako da mislim da će tad možda biti još bolje jer i oni stežu dosta zubno meso.
Uglavnom, hvala vam svima na željama za brzi oporavak.
Volim vas, bez vaše podrške ne bi se tako brzo oporavila.🤩
17 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Ti nisi više normalna! I što sad opet sa zubima? realno ti nisi nikakvu operaciju ni imala jer da jesi ne bi mogla danim zucnut a kamoli stalno snimati ...pogotovo ne bi mogla žderati...tak da ,smanji doživljaj...
15 days ago
In response Ayla Novak to her Publication
Ona je toliko glupa da ne kuži da su mnogi ljudi isto operirali nešto na sebi..tipa kukove,zube....itd..itd...i onda bljuzgari gluposti a svatko tko je imao iskustvo operacije zna da laže...budala laže i dalje...to je van svake pameti!
14 days ago
In response Victoria Carter to her Publication
Ona jeste glupa, ali njene ovce su još gluplje i vjeruju u to njeno lažno baljezganje i to je ono najgore 🤣🤣😝
To ne mogu shvatiti....koliko moraš biti blesav da vjeruješ u njene laži...
14 days ago
In response Ayla Novak to her Publication
13 days ago
In response Victoria Carter to her Publication
Jbg to su sve ovce sa pašnjaka, sve glupave i necivilizovane i nemaju pojma da su djavoskog čobana štite 🤣🤣🤣