Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Ja sam tip osobe koji doista mnogo trpi, pogotovo kada nekog voli. 😊 Sposobna sam opraštati do besvjesti nekome pa i pod cijenu da me se povrijedi. Mogu gutati, žmiriti na pogreške ili pak dati milion šansi da se taj netko koga volim popravi. U stanju sam mora suza proplakati, ali od voljene osobe ne bi olako odustala: bilo da se radi o prijateljima ili rodbini.

No, jednom... jednom kada dosegnem svoj prag tolerancije i koliko mogu podnijeti, kunem Vam se u dragog Boga, da je ta osoba za mene 0.
Sve godine, uspomene, sav trud i ljubav se ugasi.
Ja se tad naglo distanciram i potpuno nestajem.

Dakle, u sekundi, ta jedna tako važna i velika osoba, pada u mojim očima i nema šanse da se taj netko može vratiti u moje srce i život. Nema šanse da može išta više uraditi što me dotiče jer se apsolutno isključim i nema me.
Ne postojim.

Takva sam i takvo mi je srce: dam ti sve do zadnjeg i posljednjeg momenta, no jednom kada dođe dno, u tom dnu ostaješ sam. Pa da si netko moj najbliži.

Laka Vam noć, ljudi.❤️
12 days ago
Ayla Novak
12 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Ne baljezgaj budaletino, ti si ta koja nestaješ jer si pala na dno dna. Kuni se lažlivice u tvog Alaha, a ne u Boga! Ti si do besvjesti odvradna debela smrdljiva krmačetina. Mrš tamo i dabogda se sva polomila u tim razvaljenim kolicima jer ne podnose više tvoju ogromnu, masivnu težinu 🤣😂