9 days ago
#Naim
Žena nas je izbacila van jer smo po stanu divljali kao caffeinirana verzija Tarzana i mini Tarzana. Navodno “nije normalno” da se skače s kauča na pod uz ratničke urlike. 🤣
Kad smo završili u prisilnom izgnanstvu, vani je mirisalo na snijeg. Onaj tihi, hladni zimski zrak koji ti odmah kaže: “Jesam ti rekao da si trebao obući deblju jaknu?”
Ali mi? Mi smo uživali. Igrali se u parku, smijali se, smrzli se… totalno vrijedno. 😎
Sad se vraćamo nazad ili po pohvalu ili po još jednu kaznu. 🤔
Ovisi o njenom izrazu lica kad uđemo. 😅
Žena nas je izbacila van jer smo po stanu divljali kao caffeinirana verzija Tarzana i mini Tarzana. Navodno “nije normalno” da se skače s kauča na pod uz ratničke urlike. 🤣
Kad smo završili u prisilnom izgnanstvu, vani je mirisalo na snijeg. Onaj tihi, hladni zimski zrak koji ti odmah kaže: “Jesam ti rekao da si trebao obući deblju jaknu?”
Ali mi? Mi smo uživali. Igrali se u parku, smijali se, smrzli se… totalno vrijedno. 😎
Sad se vraćamo nazad ili po pohvalu ili po još jednu kaznu. 🤔
Ovisi o njenom izrazu lica kad uđemo. 😅
Znači vama je dozvoljeno divljati po stanu a kad je netko drugi bučan onda ga treba izbaciti iz stana/zgrade....retardirane ste budale oboje! Ovo dijete je neuko i jadno .....umjesto da divljate naučite ju da normalno komunicira....
7 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication