Logo
Frenki
7 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Mislim da nećeš još dugo. Koji su ovo igrokazi za polusvijet? Je li realno da još ima onih koji se identificiraju s njom? Sutra, kada Naia bude djevojka, nema te sile koja će od nje napraviti normalnu, socijalno korisnu osobu ako ostane s njima do škole ili dobi od nekih 6 godina.
Uz dva deluzivna roditelja, ovakav način njemačke socijalne skrbi i zaštite nije za nju učinio ništa. I mislim da je vrijeme za konkretne korake. Bitno je da se vrla majka utovila kao medvjed i glumi teški invaliditet, a otac, potpuno izgubljen u umu trinaestogodišnjaka i svijetu igrica, nema svijesti i moralnog kompasa da shvati da ništa nije vrijedno normalnog života, djetinjstva i odrastanja, jer ga ni on nije imao.
Ayla Novak
7 days ago
In response Frenki to his Publication
Bravo za komenterar, baš kako jeste, jeste 👍👍👏👏
Ayla Novak
7 days ago
Bože koje prosjačke odvratne propale budaletine, vide da gube i sad kao ono lažno zahvaljivanje i “volimo vas” 🤣 Teške odrvratne lažne i propale ljigotine na svakom snimku je jadna mrmljava Naia jer na njoj najviše lajka dobijaju i sad propaletine lažne i neradne se opet tim jadnim djetetom služe nebil ipak nekako obstali i izsprosili koji lajk… Fujj i bljak 😝🤮🤮🤮
Victoria Carter
7 days ago
Šta je ovo? Opet neka utopija za ovce? Bliže se blagdani, treba lovicu osigurat pa ajde da se malo plače malo ljudima farba oču..
Ayla Novak
7 days ago
In response Victoria Carter to her Publication
Mislim da nije samo zbog blagdana, vidi budaletina da joj ovce trče i to svaka na svoju stranu, ali samo ne na njenu… Hoće lažna bljutava čobaroretina da ih opet okupi na isti skup, ali neće moći više 😁💪💪💪