Logo
Yellow
#Arbnora
Što mislite kako će sve ovo završiti na kraju po Noru?
1 yr. ago
Ayla Novak
1 yr. ago
In response Yellow to her Publication
Neće dobro, ali treba vremena… ovo što ona sve čita ili čuje joj sigurno ne bude doro, mozak joj se preokrene…
Idemo dalje 💪💪💪
Marija
1 yr. ago
Neće dobro završiti 👊💀😡
CarboNora Bambucci
1 yr. ago
U jednom joj trenutku nitko više neće vjerovati. Morala bi napustiti Njemačku. Cilj joj je zaraditi dovoljno eura i potom živjeti u domovini.
Yellow
1 yr. ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Mislim da samo ovo razotkrivanje po društvenim mrežama neće biti dovoljno da joj nitko neće vjerovati.
Victoria Carter
1 yr. ago
Ja mislim da će se ona boriti i dalje , i gurati sve moguće jer previševoli novac a isto tako mislim da je prijavljena sa više strana . To ju može koštati da izgubi dobar dio prihoda .
Yellow
1 yr. ago
In response Victoria Carter to her Publication
Ovo razotkrivanje koje se događa u zadnje vrijeme je osvjestilo dio ljudi, no svatko ima svoju publiku. Tako da će Nora zadržati dio svoje i dobiti još s vremenom ukoliko se neki konkretni dokazi ne pojave za koje će javnost saznati i za koje će biti procesuirana sa strane države. Mislim da nju previše za sada ne brine to što se dijeli po društvenim mrežama u vezi nje jer i dalje ima potrebnu publiku s kojom zarađuje skoro pa isto. A vrijeđanje nje po internetu joj samo ide u prilog.