7 months ago
In response Yellow to her Publication
Neće dobro, ali treba vremena… ovo što ona sve čita ili čuje joj sigurno ne bude doro, mozak joj se preokrene…
Idemo dalje 💪💪💪
Idemo dalje 💪💪💪
7 months ago
U jednom joj trenutku nitko više neće vjerovati. Morala bi napustiti Njemačku. Cilj joj je zaraditi dovoljno eura i potom živjeti u domovini.
7 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Mislim da samo ovo razotkrivanje po društvenim mrežama neće biti dovoljno da joj nitko neće vjerovati.
7 months ago
Ja mislim da će se ona boriti i dalje , i gurati sve moguće jer previševoli novac a isto tako mislim da je prijavljena sa više strana . To ju može koštati da izgubi dobar dio prihoda .
7 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Ovo razotkrivanje koje se događa u zadnje vrijeme je osvjestilo dio ljudi, no svatko ima svoju publiku. Tako da će Nora zadržati dio svoje i dobiti još s vremenom ukoliko se neki konkretni dokazi ne pojave za koje će javnost saznati i za koje će biti procesuirana sa strane države. Mislim da nju previše za sada ne brine to što se dijeli po društvenim mrežama u vezi nje jer i dalje ima potrebnu publiku s kojom zarađuje skoro pa isto. A vrijeđanje nje po internetu joj samo ide u prilog.