Logo
CarboNora Bambucci
#Arbnora
Toliko sam umorna fizički.
Mogu odspavati 10h, a umor će mi opet biti na licu, točnije, duboko u kostima.
Ponekad mi se desi da me ljudi pitaju:,, a od čega si toliko umorna?" Jer zdravi ljudi se umore kada rade nešto većinom. Ali ljudi koji boluju od Osteogenesis Imperfecta dijagnoze ne trebaju radnje da bi bili umorni. Oni su ponekad umorni od samih sebe, od vremena, od kostiju, od silnih lomova, operacija.
Ponekad nemam snage ustati se iz kreveta, samo da mi je ležati i spavati.
Radila sam sve nalaze, "uredni su", no kada čuju ime dijagnoze od koje bolujem, doktori kažu da je to karakteristika ovog stanja: umor kronični.
Osjećam se kao mlada osoba zarobljena u tijelu starice... I to ne bilo kakve starice... Osjećam umornu staricu, iscrpljenu, istrošenu.
Ne zaboravite da ako proživljavate isto kao i ja da niste sami. Ima nas još i budite ponosni na sebe da se trudite ne provesti čitav dan u krevetu, makar imate validan razlog za to.
Ustati se kada vas vlastito tijelo sabotira je znak vaše snage. Svaka vam/nam čast.❤️
1 hour ago
Ayla Novak
1 hour ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Ne seri odvratna dropuljo, popušila i ispušila si uskoro sve svoje laži i kenjaj nekom drugom jer znamo da visiš na fejsu dan i noć, mamno kopajući šta još da izmisliš grabuljo prosjačka. Ostaćeš bijedna i suva bez kurta i murta i onda ćeš tek da vidiš opičena blentava i sjašena provaljena glupačo 😁👊💪💪