Logo
Bambucci
2 hr ago
#Arbnora
Prije 4 mjeseca imala sam 65kg.🥺 Najveća kilaža koju sam ikad imala u životu.😢
Unazad 5 godina preživjela sam velike zdravstvene poteškoće i 3 operacije te trudnoću. Nakon strogog mirovanja godinama, došla sam do broja kg kojeg sam pokušavala više puta skinuti, ali nikako nisam uspijevala. Počelo mi je smetati apsolutno u svemu, ali ništa mi nije pomoglo da skinem kg iz invalidskih kolica, pogotovo taj broj na visinu 126cm.👩‍🦽
Danas plačem od radosti jer sam u 4 mjeseca muke, suza, znoja, odricanja, na vagi vidjela broj 56.😭
Zadnji put sam ovaj broj vidjela sigurno prije 8 ili više godina.
Ovo je veliki uspjeh, a način kako i što sam radila reći ću vam kada dođem do 50kg ili 45kg jer to je inače moja kilaža. 🥲
Ponosna sam na sebe jer ovo je ogroman skinuti broj kilograma i samo ja znam koliko je teško skinuti kada si bolestan. 😢💔
IDEMO DALJE! 💪 Sljedeća stanica je 50kg. 🥺
Ayla
Svaki mjesec ista predstava glupačetino jedna debela! Kao, “Smršavila sam”, “ovaj put je drugačije”, suze, srca, motivacijski romani i veliko “IDEMO DALJE”, a onda se nakon nekog vremena opet vratiš s,gotovo istom pričom kao da tvoje babe ovce nemaju oči i pamćenje. Ako već godinama stoko debela, stalno ‘skidaš kile”, kako je moguće da uvjek iznova slaviš gotovo isti rezultat?? Koliko puta misliš izgubiti istih nekoliko kilograma i svaki put se ponašati kao da si upravo osvojila jebeni Mount Everest? To više nije inspiracija, to je lažni cirkus u toj tvojoj tintari 🙄😝. Baš si jebeno i do bola smiješna, bićeš dok ne rikneš debela i odvratna krmačetina.
52 min ago
In response Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla , click on at the bottom under it