2 hr ago
#Arbnora
Prije 4 mjeseca imala sam 65kg.🥺 Najveća kilaža koju sam ikad imala u životu.😢
Unazad 5 godina preživjela sam velike zdravstvene poteškoće i 3 operacije te trudnoću. Nakon strogog mirovanja godinama, došla sam do broja kg kojeg sam pokušavala više puta skinuti, ali nikako nisam uspijevala. Počelo mi je smetati apsolutno u svemu, ali ništa mi nije pomoglo da skinem kg iz invalidskih kolica, pogotovo taj broj na visinu 126cm.👩🦽
Danas plačem od radosti jer sam u 4 mjeseca muke, suza, znoja, odricanja, na vagi vidjela broj 56.😭
Zadnji put sam ovaj broj vidjela sigurno prije 8 ili više godina.
Ovo je veliki uspjeh, a način kako i što sam radila reći ću vam kada dođem do 50kg ili 45kg jer to je inače moja kilaža. 🥲
Ponosna sam na sebe jer ovo je ogroman skinuti broj kilograma i samo ja znam koliko je teško skinuti kada si bolestan. 😢💔
IDEMO DALJE! 💪 Sljedeća stanica je 50kg. 🥺
Prije 4 mjeseca imala sam 65kg.🥺 Najveća kilaža koju sam ikad imala u životu.😢
Unazad 5 godina preživjela sam velike zdravstvene poteškoće i 3 operacije te trudnoću. Nakon strogog mirovanja godinama, došla sam do broja kg kojeg sam pokušavala više puta skinuti, ali nikako nisam uspijevala. Počelo mi je smetati apsolutno u svemu, ali ništa mi nije pomoglo da skinem kg iz invalidskih kolica, pogotovo taj broj na visinu 126cm.👩🦽
Danas plačem od radosti jer sam u 4 mjeseca muke, suza, znoja, odricanja, na vagi vidjela broj 56.😭
Zadnji put sam ovaj broj vidjela sigurno prije 8 ili više godina.
Ovo je veliki uspjeh, a način kako i što sam radila reći ću vam kada dođem do 50kg ili 45kg jer to je inače moja kilaža. 🥲
Ponosna sam na sebe jer ovo je ogroman skinuti broj kilograma i samo ja znam koliko je teško skinuti kada si bolestan. 😢💔
IDEMO DALJE! 💪 Sljedeća stanica je 50kg. 🥺
Svaki mjesec ista predstava glupačetino jedna debela! Kao, “Smršavila sam”, “ovaj put je drugačije”, suze, srca, motivacijski romani i veliko “IDEMO DALJE”, a onda se nakon nekog vremena opet vratiš s,gotovo istom pričom kao da tvoje babe ovce nemaju oči i pamćenje. Ako već godinama stoko debela, stalno ‘skidaš kile”, kako je moguće da uvjek iznova slaviš gotovo isti rezultat?? Koliko puta misliš izgubiti istih nekoliko kilograma i svaki put se ponašati kao da si upravo osvojila jebeni Mount Everest? To više nije inspiracija, to je lažni cirkus u toj tvojoj tintari 🙄😝. Baš si jebeno i do bola smiješna, bićeš dok ne rikneš debela i odvratna krmačetina.
52 min ago
In response Bambucci to his Publication