Ovo je nedavno objavljeno. Baca sumnju na sve dječje kirurge specijalizirane za njezinu dijagnozu koji su tada radili u Zagrebu. Ovo je ozbiljna optužba i blaćenje doktora koji ju mogu tužiti za klevetu. Poznavajući nju krivica je na njoj i ne brizi oko vlastitog zdravlja. Ovakvim videima emocionalno manipulira publikom radeći opet od sebe žrtvu i nije ju ni najmanje briga što šteti nečijem ugledu radi sadržaja.
2 months ago
2 months ago
(E)
In response Yellow to her Publication
100 % se slažem s tobom Yellow. Upravo si to savršeno rekao.
Kod ovakvih objava Nori nikada zapravo nije stalo do zdravlja ili informiranja. Sve joj se svodi na lajkove, pažnju i na kraju novac. Sve ostalo joj je potpuno sporedno. Je li stvarno operirana ili nije uopće nije važno. Glavno da ima novi materijal za Facebook i još jednu rundu jeftinog suosjećanja. Istina je jednostavna. Za svoje trenutno fizičko stanje odgovorna je isključivo Nora. Nitko drugi. Već godinama ignorira svaki medicinski savjet, potpuno zanemaruje vlastito zdravlje i stalno glumi žrtvu. Kod nje su uvijek drugi krivi. Liječnici, sustav, cijeli svijet. Nikad ona sama.
Ne bi me nimalo čudilo da svjesno odbija dobre savjete iz čiste umišljenosti i tvrdoglavosti. A nažalost još uvijek ima dovoljno naivnih i neobrazovanih ljudi koji vjeruju svemu što pročitaju na Facebooku. Upravo ti ljudi čine njezinu publiku. Lako manipulirani, emocionalno ranjivi i potpuno slijepi za stvarnost. I upravo zato se u njezinu životu nikada ništa neće promijeniti jer joj je draže živjeti u iluziji da je žrtva nego jednom za uvijek preuzeti odgovornost.
Kod ovakvih objava Nori nikada zapravo nije stalo do zdravlja ili informiranja. Sve joj se svodi na lajkove, pažnju i na kraju novac. Sve ostalo joj je potpuno sporedno. Je li stvarno operirana ili nije uopće nije važno. Glavno da ima novi materijal za Facebook i još jednu rundu jeftinog suosjećanja. Istina je jednostavna. Za svoje trenutno fizičko stanje odgovorna je isključivo Nora. Nitko drugi. Već godinama ignorira svaki medicinski savjet, potpuno zanemaruje vlastito zdravlje i stalno glumi žrtvu. Kod nje su uvijek drugi krivi. Liječnici, sustav, cijeli svijet. Nikad ona sama.
Ne bi me nimalo čudilo da svjesno odbija dobre savjete iz čiste umišljenosti i tvrdoglavosti. A nažalost još uvijek ima dovoljno naivnih i neobrazovanih ljudi koji vjeruju svemu što pročitaju na Facebooku. Upravo ti ljudi čine njezinu publiku. Lako manipulirani, emocionalno ranjivi i potpuno slijepi za stvarnost. I upravo zato se u njezinu životu nikada ništa neće promijeniti jer joj je draže živjeti u iluziji da je žrtva nego jednom za uvijek preuzeti odgovornost.
2 months ago
In response Helena to his Publication
Slažem se u potpunosti. Nema nimalo samokritičnosti. Ego joj ne da sa suoči sama sa sobom.
2 months ago
Jednostavno patologija je u glavi. Da je netko pogrijesio imenovala bi ga.
Tko još pada na ovo cigansko kukanje i ponašanje nije bolji od nje. Da postoji doktor, o itekako bi mi svi znali za njega. Sere ukratko. Nema to ni muda ni časti, kako rekoh.
I draga Arbnora, svaku noć kada legneš, pomoli se Bogu kojem god hoćeš, po potrebi, da institucije odrade krivične, jer bolje I to neko pojedine da sretneš uživo ili ljude koje pošalju i imaju spremne vrlo blizu tebe. I da liči na prijetnju i vjeruj da će biti tako.
Danas najmanje vrijedi netko tko nije bitan nitkom. A laje kao pseto. A pseto koje bez prestanka laje, moraš zatući da bi shvatilo da je pretjeralo. I da boli kiki sviju za kolica. Jer ipak hodaš. Ma i da ne hodaš, batina iz raja izišla. A da imaš takve bolove imala bi opijate na teret države i ne bi baš tako enegična bila.
Tko još pada na ovo cigansko kukanje i ponašanje nije bolji od nje. Da postoji doktor, o itekako bi mi svi znali za njega. Sere ukratko. Nema to ni muda ni časti, kako rekoh.
I draga Arbnora, svaku noć kada legneš, pomoli se Bogu kojem god hoćeš, po potrebi, da institucije odrade krivične, jer bolje I to neko pojedine da sretneš uživo ili ljude koje pošalju i imaju spremne vrlo blizu tebe. I da liči na prijetnju i vjeruj da će biti tako.
Danas najmanje vrijedi netko tko nije bitan nitkom. A laje kao pseto. A pseto koje bez prestanka laje, moraš zatući da bi shvatilo da je pretjeralo. I da boli kiki sviju za kolica. Jer ipak hodaš. Ma i da ne hodaš, batina iz raja izišla. A da imaš takve bolove imala bi opijate na teret države i ne bi baš tako enegična bila.
2 months ago
In response Frenki to his Publication
Da ima takve bolovo o kojima priča ne bi mogla iz kreveta ustati ...Kakvo snimanje, kakvo kuhanje i rajzanje okolo...ništa ne bi mogla..a ni jezikom lamatat...
2 months ago
In response Frenki to his Publication
U potpunosti sam uz tebe Frenki. Svaka tvoja riječ pogađa ravno u srž. Ta žena je nanijela štetu tolikim ljudima i godinama živjela od laži. Krajnje je vrijeme da netko kaže istinu bez uljepšavanja. Ti si to rekao točno onako kako jest i imaš moju stopostotnu podršku.
Takvi ljudi ne razumiju tihe tonove. Njima treba upravo ovakva jasna i direktna poruka kakvu si ti poslao. Poštovanje za to. 👊
Takvi ljudi ne razumiju tihe tonove. Njima treba upravo ovakva jasna i direktna poruka kakvu si ti poslao. Poštovanje za to. 👊
2 months ago
(E)
Sjecam se te objave… užas! Žrtva same sebe a okrivljuje druge. Tko zna što se desilo jer njoj nije ništa za vjerovat. Ja još uvijek mislim da ona nije operirala nogu. Kroz te njene uske prozirne taice bi se onda nesto vidjelo.. zavoj ili slično jer je odmah snimala još iz bolnice i što je nemoguće kod takve operacije koja doseže do kuka ( tako ona kaže) , nemoguće je sjediti a ona je sjedila i mala na njoj kad joj je došla u posjetu. Nemoguće! Tako da bolje da šuti i ne okrivljuje doktore u HR jer bi lako mogla popušit neku tužbu.
2 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Da, ta operacija od prošle godine je jako sumnjiva..
2 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Ona izgleda samo zna dobro srati… nema tu nikakve operacije, ona skače u kolicima kad djuska uz muziku, prekršće one debele patuljaste nožurdine, čak može i na stomaku da spava… 😂😂😂