#Arbnora
Dakle ona kaže da nema novca za trešnje jer su preskupe i ne može ih kupit djetetu! 😡😡 Od skupih video igrica pa do lego kockica koje kostaju 500€ , hrpu posuđa, shoppingiranja,novi skuter… ona nema za trešnje! dijete joj hoda u potrganim sandalicama, neuhranjena i mršava, blijeda …srami se Arbnora , srami se! Samo što si i ovu predstavu sa trešnjama izvela tako da ti se pošalje novac jer ima 🐑🐑🐑 koje će to napraviti! Stoko jedna odvratna 😡🤮🤮😡
Dakle ona kaže da nema novca za trešnje jer su preskupe i ne može ih kupit djetetu! 😡😡 Od skupih video igrica pa do lego kockica koje kostaju 500€ , hrpu posuđa, shoppingiranja,novi skuter… ona nema za trešnje! dijete joj hoda u potrganim sandalicama, neuhranjena i mršava, blijeda …srami se Arbnora , srami se! Samo što si i ovu predstavu sa trešnjama izvela tako da ti se pošalje novac jer ima 🐑🐑🐑 koje će to napraviti! Stoko jedna odvratna 😡🤮🤮😡
2 months ago
2 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Kako ju nije sram ovo objavit ja ne znam..
2 months ago
In response Yellow to her Publication
Da ona ima imalo srama odavno bi se maknula sa mreža.Džon obraz bez srama, kulture .Ovo joj je žicanje od ljudi jer evo nema ni za trešnje.Vjeruj mi gadi mi se brutalno .. Sve što radi,radi da bi izazvala suosjećanje kod ovaca koje ju prate u stopu.Vjerojatno i uplaćuju lovu a oni troše nemilice na sve osim na dijete...
2 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Šta ti sve nećeš izmisliti, mentalna budaletino. Misliš da ti neko vjeruje u to, tek sad si još više popušila kod ovaca, ovaj glupi providni post ti nije trebao… Mogu se kladiti da si 5 kg. trešanja kupila i ovo malo za Naiu, a ostalo sakriveno je da se ti naždereš. Nije te ni sramota jer djavo nezna za sramotu, ti samo grabiš i preko mrtvih bi gazila samo da za svoju debelu smrdljivu guzicu što više šćapiš, ugrabiš, ukradeš. Fujj 🤮🤮