4 months ago
(E)
#Arbnora
Poznajem ljude od kojih me dragi Bog s razlogom udaljio i zaštitio. 🤲☪️
Upoznala sam prije par godina djevojku jednu. Pričale bi satima na telefonu i dijelile svoje muke jedna drugoj. Savjetovale bi se i bile tu jedna za drugu. Zavoljela sam ju pa joj tako i pri prvom susretu, kupih i poklon, satima ga s ljubavlju pripremala. Pile bi kavu, smijale se, naslikavale, a kad bi mrak pao, da kasno navečer ne mora hodati sama po mraku, odvela bih je kući svojim autom. Plaćala bih gotovo svaki izlazak i kad god bi netko nešto o njoj rekao, nasrnula bih na tu osobu kao da je netko moj, jer i je bila moja, u srcu. ❤️ I tako, ni sama ne znam kako, iz čista mira, odjednom distanca i priče da sam najgora, tračevi i laži a nikada ništa uradila nisam niti mi se ikada išta reklo ako nesvjesno jesam. Nisam se trudila doći do nje, shvatila sam to kao blagoslov da se ne dajem pogrešnim ljudima, ali nikada neću zaboraviti da sam doslovce palila vlastiti auto u pola noći za nekoga tko baš toliko nije mario... Imate li vi propala prijateljstva? ❤️🩹
Poznajem ljude od kojih me dragi Bog s razlogom udaljio i zaštitio. 🤲☪️
Upoznala sam prije par godina djevojku jednu. Pričale bi satima na telefonu i dijelile svoje muke jedna drugoj. Savjetovale bi se i bile tu jedna za drugu. Zavoljela sam ju pa joj tako i pri prvom susretu, kupih i poklon, satima ga s ljubavlju pripremala. Pile bi kavu, smijale se, naslikavale, a kad bi mrak pao, da kasno navečer ne mora hodati sama po mraku, odvela bih je kući svojim autom. Plaćala bih gotovo svaki izlazak i kad god bi netko nešto o njoj rekao, nasrnula bih na tu osobu kao da je netko moj, jer i je bila moja, u srcu. ❤️ I tako, ni sama ne znam kako, iz čista mira, odjednom distanca i priče da sam najgora, tračevi i laži a nikada ništa uradila nisam niti mi se ikada išta reklo ako nesvjesno jesam. Nisam se trudila doći do nje, shvatila sam to kao blagoslov da se ne dajem pogrešnim ljudima, ali nikada neću zaboraviti da sam doslovce palila vlastiti auto u pola noći za nekoga tko baš toliko nije mario... Imate li vi propala prijateljstva? ❤️🩹
4 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Ti si palila vlastiti auto? Daj molim te ne maštaj i ne pričaj gluposti...ovu priču ali sa drugačijim sadržajem si već nekoliko puta pisala i začudo uvijek je ta osoba kriva jer ti kao po običaju nisi ništa loše napravila ....iako, ja sam nekako skeptična u pogledu tog tvog izlaganja jer jednostavno mislim da se to uopće nije ni dogodilo.. a ti nastavi sa seruckanjem i dalje jer očito više ni sama ne znaš što bi izmišljala....
4 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Baš čitam i ne vjerujem... tu ima toliko laži i gluposti, ona ne zna više što bi pisala. Ovo joj je valjda opravdanje zašto nema prijateljica svojih godina.
Totalna nebuloza od teksta...sklepano sbrda/zdola,,,,nit glave nit repa ali bitno da ju je dragi Bog maknuo od nje jer je eto cura zla..! Ma laže da smrdi...baš nije točna..ni ona ni onaj njen debilkus....oboje se bave samo glupostima i lažima
4 months ago
In response Yellow to her Publication