Logo
Victoria Carter
#Arbnora
Dakle da rezimiramo malo ove fotke…
Ova prva bi trebala biti “od sad” , druga “od jučer” koju sam skinula kad je kuhala… a treća od “prije” …”dobro se vidi da ona na drugoj i trećoj izgleda isto ( trecu je malo rastegnula ali u biti je ista) a ovu prvu na kojoj kaže da je smršavila je poprilično uredila, smanjila , slikala sa kuta di je udaljena i optički sredila… grama nije skinula! Laže svoje ovčice koje joj vjeruju 😂😂😂😂😂😂😂… pa ista si majke ti mile!! Debela bila i ostala!!! 😂😂😂😂😂😂😂
24 days ago (E)
Anela
24 days ago
In response Victoria Carter to her Publication
Nach wie vor fett wie eine Dampfwalze, die Chance zum Abnehmen ist schon vor langer Zeit begraben worden, und die kleine Dicke redet immer noch von ihrem Mentor, den es nie gegeben hat. Wie immer, Nora ist permanent am Lügen. 👊✊👆
Victoria Carter
24 days ago
In response Anela to his Publication
😂😂😂👍👍
Ayla Novak
23 days ago
In response Anela to his Publication
Genau so Anela 👍👏 aber die arme Sau muss weiter lügen und scheisse posten, sonst ist sie weg vom Fenster… 💪😂😂😂
Ayla Novak
24 days ago
In response Victoria Carter to her Publication
Laže budaletina samu sebe, boli mene jel ona omršavila ili nije, ali fakat nije, ma ni gramčić jedan nije skinula 🤣😂😂😂
Victoria Carter
24 days ago
In response Ayla Novak to her Publication
Pa ni mene nije briga ..laže da se opravda ali kako može misliti da joj to prolazi? vidi se da je slike naštimala..pogotovo prvu..ona je potpuno ista kao i prije..