Logo
CarboNora Bambucci
3 months ago
#Naim
Sinoć nakon kina morao sam stati ispred Emše u Osijeku, mjesto koje za mene nikad neće biti samo škola, već jedno posebno poglavlje mog života. 2 godine sam hodao ovim hodnicima, sjedio u tim klupama, smijao se, živio i gradio uspomene koje i danas nosim u srcu. ❤️
Kad sam se doselio u Osijek, mislio sam da će sve biti teško. Nova sredina, nova lica, strah da se neću uklopiti. A onda, potpuno neočekivano, tu sam pronašao svoje najbolje razdoblje. Tu sam pronašao ljude koji su mi pokazali da prijateljstvo i toplina mogu izbrisati svaku nesigurnost. Tu sam naučio da promjene nisu uvijek gubitak. Ponekad je baš početak onoga što zauvijek pamtiš. 😊
Ne znam hoću li ikad više proživjeti nešto slično, ali znam da se uvijek rado vraćam u mislima ovim trenucima. Ovdje sam bio istinski sretan. Ovdje je dio mene zauvijek ostao. 😊
Uvijek poslije/prije škole bi išli na kave, družili se, uživali, pjevali. Ma nema šta nismo radili. 😎
Istinski, Osijek je i dalje po meni najjednostavniji i najbolji grad. ❤️
A onda se desio preokret i morao sam se opet seliti zbog okolnosti privatnog života.
Ne brinite ekipa i dalje smo lege. I dalje mislim na vas sve. 💙
Ayla Novak
3 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Znači tu i tada si bio “ istinski sretan”, znači sada nisi baš i sve samo gluma kao što se da i primjetiti… Jebiga, ko te tjerao da ženiš tu ljigavu zlobnu debelu patuljčinu, zar ne kužiš da si ti prolupao pored nje kao i to vaše jadno dijete… Da sam na tvom mjestu, ja bi je već davnih dana odjebala jer bi samo dobio, a ona i te kako izgubila… Budaletino jedna, omadjijala te i glumi pored tebe da je neko i nešto, a u biti je teški proračunati djavo! Kad bi je šutnuo, ona bi svoje smrdljivo govno pojela od muke i nemoći… Sve bi izgubila i bila bi onda manja od makovog zrna i nebi se više duvala i lagala. Ti si glup i ko te jebe kad to ne vidiš 🤦‍♀️ 🤣
Victoria Carter
Isprala mu mozak..totalna patologija je to sve kod njih..
3 months ago
In response Ayla Novak to her Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Victoria Carter, click on at the bottom under it