Logo
CarboNora Bambucci
2 months ago
#Arbnora
Danas smo provele jedan jako lijepi dan! 🍁🍂🌰
Skupljale smo divlje kestene i lišće uz pomoć asistentice Naia i ja, a onda ih kući ostavili par dana na sušenje i onda kada asistentica dođe sljedeći put, bojati ćemo ih i od njih napraviti umjetnost i stvoriti uspomene. 🩷
Jedva čekam da se sve posuši, a do tada mogu reći da je jesen čarobno prelijepa. 🥰
Život je još ljepši! 🤲☪️
Victoria Carter
2 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Zašto ti to sama ne bojaš sa djetetom ? Zašto sama ne uveseliš dijete? Snimati možeš ,glupirati se možeš , ali sa djetetom ništa sama ne možeš...koja glupost...tebi asistenti služe da ti odgajaju dijete..Užas!
Ayla Novak
2 months ago
In response Victoria Carter to her Publication
Ona nikad nije bila prava mama, niti je znala, niti je htjela… dijete je totalno zatupjelo pored te egoistične lažljivice. Naučena je da gleda samo na svoju guzicu… Mislim da zato ima asistenticu koja nadgleda malu i uči je mnogo čemu jer ova budaletina nije sposobna. Dosta toga ima što mi još ne znamo… glupača glumi neku glumicu, ali polako se slažu kockice i ima uskoro da sjaše sa javnosti 👊💪
Yellow
I ja to mislim. U stanu joj Naia ne može nikud odlutati kao vani, pa čemu onda asistentica za tako jednostavnu aktivnost kao bojanje kestena? Prošli put su bojale nekakva platna a obje aktivnosti sigurno nije Nora smislila.
2 months ago
In response Ayla Novak to her Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Yellow , click on at the bottom under it