2 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Uh koji video, ništa novo nego isto sra..e samo drugo pakovanje…🤣
Kaže d joj sce stalno tktkt radi i da i od tog kašlje, ja imam isto aritmiju i od tok se sigurno ne kašlje! Mogla bi do sutra pisati koliko ona laže… Jeste čuli kad je zvijezdice napomenula jer je kao jedna pitala… Ona samo prosi i samo su joj pare u glavi 🤑🤑🙉
Kaže d joj sce stalno tktkt radi i da i od tog kašlje, ja imam isto aritmiju i od tok se sigurno ne kašlje! Mogla bi do sutra pisati koliko ona laže… Jeste čuli kad je zvijezdice napomenula jer je kao jedna pitala… Ona samo prosi i samo su joj pare u glavi 🤑🤑🙉
2 months ago
Pa rekla sam ja da ona samo prosi, ali samo za se sebe lično, gadura 🤮
Ovi njeni glupavi naivci i dalje šalju srca, majko moja gdje žive ti ljudi kad ne vide realitet, neki ober, ober primitivni seljoberi… Strašno 😣
Ovi njeni glupavi naivci i dalje šalju srca, majko moja gdje žive ti ljudi kad ne vide realitet, neki ober, ober primitivni seljoberi… Strašno 😣
2 months ago
Vidiš kako laže! Ima pitanje u komentaru kako ne zna ništa o anksioznosti a neki dan je rekla da njoj bliska osoba boluje od anksioznosti ! Laže i zaboravi što je izlagala....uzas!
2 months ago
Nešto je smirena..što bi reć?? a di su naočale? Koliko panike zbog njih i sad joj više ne trebaju....😎😎😎
2 months ago
In response Viktorija Carter to her Publication
Ona samo glumi mirnoću… Za naočale je rekla da joj nisu dali dobru dioptriju, koja budala majko moja 🤣😂😂