1 month ago
#Arbnora
Evo jedno pitanje. 😊 Da li sam ja ikad rekla da sam na dijeti? Pošto dosta ljudi govori da neke stvari koje jedem nisu namijenjene ako je čovjek na dijeti.🤔
Pa sad mene zanima da vidim koliko vas uistinu prati što ja govorim. Odgovorite mi u komentarima. ❤️ Gdje sam ja ? Na čemu? Što točno izvodim sa svime ovime? Što točno radim i prepravljam? Čime se to bavim?
Evo jedno pitanje. 😊 Da li sam ja ikad rekla da sam na dijeti? Pošto dosta ljudi govori da neke stvari koje jedem nisu namijenjene ako je čovjek na dijeti.🤔
Pa sad mene zanima da vidim koliko vas uistinu prati što ja govorim. Odgovorite mi u komentarima. ❤️ Gdje sam ja ? Na čemu? Što točno izvodim sa svime ovime? Što točno radim i prepravljam? Čime se to bavim?
1 month ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
E pa stvarno si pukla! Kakva zdrava prehrana? Ti ždereš sve živo isto kao i prije! Samo izgovori jer očito nemaš nikakvig rezultata pa se sad pereš od svojih riječi! Sama si rekla da si na dijeti… sad odjednom više nisi.., daj podloži si tu glavu i ne laži više jer ovo već postaje degutantno!
1 month ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Marš tamo odvratni djavole, kako ne kužiš da si svima dosadila sa tim tvojim obilnim lažotinama ?!! Pogledaj samo tu svoju ogromnu krmeću glavurdu… Ti si uvjek gladna i puna zlobe i to je to, tačka i kraj.