1 month ago
#Arbnora
Evo jedno pitanje. 😊 Da li sam ja ikad rekla da sam na dijeti? Pošto dosta ljudi govori da neke stvari koje jedem nisu namijenjene ako je čovjek na dijeti.🤔
Pa sad mene zanima da vidim koliko vas uistinu prati što ja govorim. Odgovorite mi u komentarima. ❤️ Gdje sam ja ? Na čemu? Što točno izvodim sa svime ovime? Što točno radim i prepravljam? Čime se to bavim?
Evo jedno pitanje. 😊 Da li sam ja ikad rekla da sam na dijeti? Pošto dosta ljudi govori da neke stvari koje jedem nisu namijenjene ako je čovjek na dijeti.🤔
Pa sad mene zanima da vidim koliko vas uistinu prati što ja govorim. Odgovorite mi u komentarima. ❤️ Gdje sam ja ? Na čemu? Što točno izvodim sa svime ovime? Što točno radim i prepravljam? Čime se to bavim?
1 month ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Sama si rekla da hoćeš skinuti 15 kg. I najavila si da krećeš "od ponedeljka". Što je to ako ne dijeta?!
I jos je rekla da je kupila vagu i da ima 65 kila i da kreće na dijetu… koji ludi splet u glavi ona ima.. laže samu sebe i zaboravi što je rekla
1 month ago
In response Yellow to her Publication
1 month ago
In response Victoria Carter to her Publication
Još je objesnila kako će sjesti na vagu i noge skrvčiti… 😂😂😂😂
1 month ago
In response Ayla Novak to her Publication
Da! A sad govori da nikad nije rekla da je na dijeti… i vagu koju je spominjala je zaboravila… zlo je to lažljivo .. a sve deblja i deblja… da je skinula jedno kilo to bi se vidjelo a pogotovo 5 … ništa se ne vidi…
1 month ago
(E)
In response Victoria Carter to her Publication
Stalno zaboravlja. Isto kad je zaboravila da je rekla da je edukator..