4 months ago
(E)
#Arbnora
Dobro jutro svima. ☕️
Udariti na mene nikada ne znači udariti samo na mene.
Sve što ovdje godinama gradim povezano je s osobama s invaliditetom: s našim životima, borbama, poteškoćama, bitkama i snovima. 👩🦽
Možda pričam kroz svoju priču, ali uvijek mislim na cijelu zajednicu. Na sve nas koji se svakodnevno suočavamo s preprekama i osudama. 😊
Ja sam odlučila biti glas. I zato, kada pokušate slomiti mene, dobro znajte: dotaknuli ste snagu cijele jedne zajednice koja se NE DA slomiti. 🩷
Lijep dan vam svima želim. 🌷
Dobro jutro svima. ☕️
Udariti na mene nikada ne znači udariti samo na mene.
Sve što ovdje godinama gradim povezano je s osobama s invaliditetom: s našim životima, borbama, poteškoćama, bitkama i snovima. 👩🦽
Možda pričam kroz svoju priču, ali uvijek mislim na cijelu zajednicu. Na sve nas koji se svakodnevno suočavamo s preprekama i osudama. 😊
Ja sam odlučila biti glas. I zato, kada pokušate slomiti mene, dobro znajte: dotaknuli ste snagu cijele jedne zajednice koja se NE DA slomiti. 🩷
Lijep dan vam svima želim. 🌷
4 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Koja drskost pričati u ime ostalih osi za koje ZNA da ne žele imati posla s njom. Skriva svoja nedjela iza svojih kolica, priča o sebi kao da je heroina neka. Njoj treba mentalna pomoć, ovo je prestrašno.