1 month ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Jedan od pokazatelja da je ovo psihički netabilna žena je plakanje i snimanje i objavljivanje ..Tko normalan plače i snima se? Em je to znak da si sa živcima pukla em da pokušavaš svoje ovčice doobit na kartu suosjećanja...znaš ti dobro kako to funkcjonira....ajmo tulit da se ljudi osjećaju loše jer si ti jadna i neshvaćena..Ne,ti si bolesna...i stvarno bi se trebala liječiti...
1 month ago
In response Victoria Carter to her Publication
Naravno da je znak da je puknula prolupana debela odvratna stoka, budaletina objavljuje i snima sve nešto zbrkano i pobrkano jer se glupača pokušava iščupati iz svojih lažnih lažotina. Džab džabe joj sve jer nije ni sanjala da ćemo je mi na tusmo24.com uništiti sa pravdom i još sad svi ostali na drugim stranicama se javljaju i isto nište tu lažnu prosjačku budaletinu 💪💪💪
Ja sam se baš iznenadila koliko je ljudi okrenula protiv sebe… mnogi su dugo samo promatrali i mislili da su u krivu jer ipak je ona “ osoba sa invaliditetom”… ali shvatili smo svi da je jako pokvarena i zla. Napravila je to da je sad omražena i uskoro će se njeni profili na internetu ugasiti. To je i zaslužila
1 month ago
In response Ayla Novak to her Publication
1 month ago
In response Victoria Carter to her Publication
Uvidjena lažna patuljčina se još uvjek otima i mora nešto puštati, objavljivati jer joj i neka mala parica znači, a to jest da još opstane na fejsu gdje sve šanse gubi 😅💪