#Arbnora
Samo da vam javim kako sam nakon operacije đŠ· jer do sad nisam niĆĄta javila. â„ïž
Sve u svemu, par dana kasnije, bol je i dalje tu.
Pogotovo kod donjih zubiju ĆĄto su izvaÄeni, izgleda da je zubno meso tu puno osjetljivije.
Tablete protiv bolova Bogu hvala pomaĆŸu i nastojim odmarati.
19-tog imam vaÄenje konaca tako da mislim da Äe tad moĆŸda biti joĆĄ bolje jer i oni steĆŸu dosta zubno meso.
Uglavnom, hvala vam svima na ĆŸeljama za brzi oporavak.
Volim vas, bez vaĆĄe podrĆĄke ne bi se tako brzo oporavila.đ€©
Samo da vam javim kako sam nakon operacije đŠ· jer do sad nisam niĆĄta javila. â„ïž
Sve u svemu, par dana kasnije, bol je i dalje tu.
Pogotovo kod donjih zubiju ĆĄto su izvaÄeni, izgleda da je zubno meso tu puno osjetljivije.
Tablete protiv bolova Bogu hvala pomaĆŸu i nastojim odmarati.
19-tog imam vaÄenje konaca tako da mislim da Äe tad moĆŸda biti joĆĄ bolje jer i oni steĆŸu dosta zubno meso.
Uglavnom, hvala vam svima na ĆŸeljama za brzi oporavak.
Volim vas, bez vaĆĄe podrĆĄke ne bi se tako brzo oporavila.đ€©
17 days ago
16 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
KaĆŸeĆĄ da te boli veÄ par dana? Da je tvoja savjest barem upola bolesna kao to âzubno mesoâ, moĆŸda bi stariji ljudi danas joĆĄ imali svoj novac, a ne uspomene na tvoje laĆŸi. Operacija? Jedina operacija koju ti stvarno znaĆĄ je naÄin na koji operiraĆĄ po tuÄim dĆŸepovima.
16 days ago
Koja si ti prolupana laĆŸljiva budaletina i sad se sjetila tek da piĆĄeĆĄ o navodno tvojim operisanim zubima jer tu laĆŸ si veÄ i zaboravila⊠vidjela ti komentare i opet total glupavi laĆŸni komentar dajeĆĄ da i najveÄa budala vidi da laĆŸeĆĄ! Kako moĆŸeĆĄ baĆĄ toliko srati i toloko tvoje ovce zavaravati, kao odmaraĆĄ se i bolje ti je, a non stop laprtdaĆĄ , baljezgaĆĄ i ĆŸdereĆĄ i to joĆĄ kad piĆĄeĆĄ âkod donjih âzubijuâ đ€Łđ€Łđđ teĆĄka seljoberka si ti i baĆĄ takve ovce i mamiĆĄ, muzeƥ⊠Ide tebi zasluĆŸena pravda koju te miÄemo da ne serendaĆĄ viĆĄeđȘ
17 days ago
Ti nisi viĆĄe normalna! I ĆĄto sad opet sa zubima? realno ti nisi nikakvu operaciju ni imala jer da jesi ne bi mogla danim zucnut a kamoli stalno snimati ...pogotovo ne bi mogla ĆŸderati...tak da ,smanji doĆŸivljaj...
16 days ago
In response Victoria Carter to her Publication
Upravo tako, serulja laĆŸe li laĆŸe đ€Łđ€ź