Logo
CarboNora Bambucci
9 days ago
#Arbnora
Dragi pratitelji,
neću puno duljiti i govoriti, samo ću vas kratko ponovno zamoliti sljedeće, a to je:
sve grupe koje šire klevete, ismijavanje, mržnju i uvrede na moje ime i ime moje obitelji, prijavite.
🍀Jedna od tih grupa je ova:
https://www.facebook.com/g...
Prijavljujte grupu i objave i komentare.
Osudite one koji sudjeluju u nasilju i ismijavanju drugih, makar stajali sami u toj osudi jer to je jedino ispravno.
Svi koji me vjerno pratite, znate već što se događa u zadnje vrijeme.
Internet nasilje je ozbiljna stvar i ostavlja trajne posljedice na psihičko zdravlje. ❤️‍🩹
Veliku podršku i ljubav ste nam dali i na tome smo vam vječno zahvalni. Zbog vaše dobrote i ostajemo raditi ono što volimo, a to je snimati i stvarati vam sadržaj koji inspirira, zabavlja i osvještava.👩‍🦽🥰
Također, nadležni i dalje rade svoj posao i na meni je biti strpljiva. Ali do tada, barem mogu vašu podršku prijavom tražiti.
Internet je dobra stvar kad se koristiti zna. Ali je isto tako ponekad i loša jer ju koriste zli ljudi koji druge žele povrijediti, lažima okaljati, i njihov uspjeh srušiti.
Budite dobro u svijetu i dobro će vam se vratiti.🩷
Hvala vam.🌷

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Victoria Carter, click on at the bottom under it