12 days ago
#Naim
Prvo želim zahvaliti svojoj ženi. 🫶
Ti si srce naše kuće.. ona koja sve stigne, sve organizira i uvijek zna kako nas izvući iz svakog kaosa. Tvoja snaga i briga nose nas iz dana u dan, čak i kad mene nema zbog posla. Hvala ti na svemu. ❤️
Drugo, zahvalan sam Bogu na našoj djevojčici. 🥹✨
Toliko nježna, draga i posebna.. svaki dan nam vrati osmijeh i toplinu u kuću. Neopisivo smo blagoslovljeni što je imamo. 💕
I na kraju, zahvalan sam za našu obitelj.
Za svaki trenutak koji dijelimo, za mir koji imam kad vas vidim zajedno i za osjećaj doma koji ne postoji nigdje drugdje. To je najveći dar koji sam mogao dobiti. ❤️🏡
Prvo želim zahvaliti svojoj ženi. 🫶
Ti si srce naše kuće.. ona koja sve stigne, sve organizira i uvijek zna kako nas izvući iz svakog kaosa. Tvoja snaga i briga nose nas iz dana u dan, čak i kad mene nema zbog posla. Hvala ti na svemu. ❤️
Drugo, zahvalan sam Bogu na našoj djevojčici. 🥹✨
Toliko nježna, draga i posebna.. svaki dan nam vrati osmijeh i toplinu u kuću. Neopisivo smo blagoslovljeni što je imamo. 💕
I na kraju, zahvalan sam za našu obitelj.
Za svaki trenutak koji dijelimo, za mir koji imam kad vas vidim zajedno i za osjećaj doma koji ne postoji nigdje drugdje. To je najveći dar koji sam mogao dobiti. ❤️🏡
Bravo Norka! Lijepo si to napisala....ne treba puno mozganja da se shvati da ovaj tvoj to nije pisao već ti ! .....svako malo uletiš sa nekim glupostima od teksta na njegov profil i pišeš u njegovo ime a u biti hvališ samu sebe...jesi bolesna i to jako....
12 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication