Logo
Marija
6 months ago (E)
#Arbnora
Puno, ali zaista puno osoba s invaliditetom mi je okrenulo leđa i pljunulo na mene u ovim trenucima. 😊
I iako me to boli, znam da je to ipak uredu jer na to imaju itekako pravo ako to žele. No, htjela bih samo reći da jednom kada dokažem svoje, a dokazati ću, ja vam ipak ništa ne zamjeram. Ja znam da ćemo se mi sresti ponovno jer ja sebe tek gradim. I u toj gradnji sebe ja ću dati sve od sebe da vam pomognem, iako ste vi meni svojim ponašanjem odmogli. Iako ste mi svojim okretanjem leđa odmogli i na mene pljunuli, ja vam ništa ne zamjeram, za to ima netko iznad nas da to pravedno rješava. Ja ću samo nastaviti sa svojim radom i graditi se te vam ipak pomoći kada moje vrijeme dođe. Zasto? Jer moje srce je čisto kao suza i sve vam oprašta. Moje srce zna zašto sam tu i koja je moja misija i zbog toga vam svu tu silnu paljbu ne zamjeram.
Dok vi pljujete, ja vam šaljem samo jedan iskreni osmijeh jer s njim ću vas i dočekati natrag kada mi se jednog dana obratite, a obratiti ćete mi se. Obratiti ćete mi se ne zbog mene već sebe.
To je sve.
😊❤️
Herat Stoun
6 months ago
In response Marija to her Publication
😁😁😁😁😜..šouuu
Victoria Carter
Njoj ce se obratiti kad budu tražili pomoć… ona stvarno misli da je bitna ? Ego ju pojeo
6 months ago
In response Herat Stoun to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Victoria Carter, click on at the bottom under it