11 days ago
(E)
#Arbnora
One koji su utihnuli onda kada mi je bilo najteže sam najglasnije i najjasnije čula. Hvala im jer njihovu tišinu ne zaboravljam i ne opraštam. 🤎
Laku noć svima.😴
One koji su utihnuli onda kada mi je bilo najteže sam najglasnije i najjasnije čula. Hvala im jer njihovu tišinu ne zaboravljam i ne opraštam. 🤎
Laku noć svima.😴
Umjesto da se zabiješ negdje u ćošak i da moliš za oproštaj ti i dalje glumiš sa tom usukanom nosurdinom da si još uvjek neko i nešto i da još uvijek tvoj glas i jačina ima neko značenje nad tvojim ovčetinama. Ti to kao prijetiš, plašiš i poguravaš ovce nebil te više lajkovali jer sad ti je mislim baš najteže 🤣😂
Puzaćeš ti i baš ti ćeš moliti za oproštaj pa taman to bilo i za mrvicu kruha… ali prošao ti je voz i ne blamiraj se još više djavole sjebani i odjebani. Ajmo vožnja i ne vraćaj se više jer vidiš da si sa sviju strana stopirana 😁💪
Puzaćeš ti i baš ti ćeš moliti za oproštaj pa taman to bilo i za mrvicu kruha… ali prošao ti je voz i ne blamiraj se još više djavole sjebani i odjebani. Ajmo vožnja i ne vraćaj se više jer vidiš da si sa sviju strana stopirana 😁💪
11 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication