Logo
Bambucci
#Arbnora
Sutra ide jedan jako dobar video, a glasi; koje su 4 stvari bez kojih ja kao osoba s invaliditetom ne mogu?! 👀👩‍🦽
Ovo je jako korisno za one koji vole biti što neovisniji, a i one koji vole kupovati zanimljive stvari.🥰
Jedva čekam da vam video uredim i objavim!
Do tad, laku noć! 😴
6 months ago
Mirakle
6 months ago
In response Bambucci to his Publication
Moz me .ebati,ne razumem je nikako 🙈🤡👺
Ayla
6 months ago
In response Mirakle to her Publication
👍🤣😂😂 Ne razumije ni ona samu sebe više koliko se zapetljala u lažima, njoj su samo još cifre ostale u tintari 🤑🤑🤑 Zato mi nju je.emo u onaj jednogramni mozgić 😜👊💪
Ayla
6 months ago
Daj zaveži i začepi tu gubicu iskrivljenu od laganja, doće ti do ušetine pa nećeš više moći ni žderati, moraćeš tu šuplju tintaru ukositi da bi mogla trpati u sebe. Koliko puta ti moram ponoviti da si sjebana i odjebana i džabe ti baljezgati, mlatarati, namamljivati kad nikog skoro više ne interesuješ. Počeće te i ovce ganjati i možda se i nama pridružiti da te se već jednom otarasimo.
Mirakle
6 months ago
In response Ayla to her Publication
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 sou
Natalja
6 months ago
Izgleda poput malog buldožera koji je potpuno skrenuo s puta.
Anela
6 months ago
Nora ist wie eine Zeitbombe, dass bald explodieren wird. 👊✊👆
Elena
6 months ago
In response Anela to his Publication
Dann wird alles noch mehr stinken und die ganze Umgebung wäre dann für viele Jahre verseucht.
Ayla
6 months ago
In response Anela to his Publication
Ja, Nora ist bald erledigt. 👊💪💪
Eva
6 months ago
Prije nego što se odlučiš objaviti takve fotografije, bilo bi pošteno da se najprije iskreno suočiš sa svojim odrazom u ogledalu. Imaš ozbiljan problem s viškom kilograma i krajnje je vrijeme da ga bez odgađanja počneš rješavati. Dovoljno je prebaciti ti deku preko glave pa bi te se, bez ikakve dvojbe, moglo zamijeniti za komad namještaja. 😜😛
Ayla
6 months ago
In response Eva to his Publication
Ma dok je ovce hvale kako je lijepa i slatka i da je zdravo jesti, ništa od toga, čak naprotiv, žderulja ždere još više 🤣
Ovo se dekom si me baš nasmijala 👍👍🤣😂😂