#Arbnora
,, Šokirat će te ne ljudi, ali ne kloni, čovjeka u tebi ne može nitko osim tebe slomiti. " ♥️
,, Šokirat će te ne ljudi, ali ne kloni, čovjeka u tebi ne može nitko osim tebe slomiti. " ♥️
8 days ago
7 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Piše kao da ona nikoga nije šokirala sa svojim neljudstvom.
8 days ago
Dali je to njezina nova objava pošto je slika stara
8 days ago
In response sandra to his Publication
To je nova objava sa starom slikom, danas ju je objavila. Često to radi u zadnje vrijeme… Ostaće joj uskoro prazna lobanjetina, ode i ono mrve mozgića što je imala…
8 days ago
(E)
Ajde ćugo odvratna i naduvana, što puštaš onda stalno kojekakve citate koje se u biti ne pike za tebe… umukni i zadrži to u svojoj šupljoj tintari i tješi onda samu sebe u tišini 🤫 🤣
Čisto informativno da ti saopšim, par tvojih bivših fanova su sa radošću prešli na našu stranicu jer su se i oni uvjerili koja si ti podmukla fuknjača, pa vjerovatno i sama vidiš… od tvoje podmukle prosjačke zarade ne možeš više ni žvaku kupiti… a doće ih još više jer si na sva zvona okačena. Rekla sam ja tebi da te ganjam i da rupu kopam za tebe, jel se sjećaš toga smrduljo???
Čisto informativno da ti saopšim, par tvojih bivših fanova su sa radošću prešli na našu stranicu jer su se i oni uvjerili koja si ti podmukla fuknjača, pa vjerovatno i sama vidiš… od tvoje podmukle prosjačke zarade ne možeš više ni žvaku kupiti… a doće ih još više jer si na sva zvona okačena. Rekla sam ja tebi da te ganjam i da rupu kopam za tebe, jel se sjećaš toga smrduljo???