Logo
CarboNora Bambucci
7 days ago
#Arbnora
Mala anegdota o ciklama! 😀♥️
Victoria Carter
7 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Da li vi volite "cikle ? Ja sam jela "cikle? Alo Norijada...Nije "cikle nego "cikla Ili jela sam ciklu,,Da li volite "ciklu?..!!!!! Pojma nemaš o gramatici..nauči pričati kako spada ;bilo bi ti i vrijeme...
U biti što se uopće čudim kad ti dijete od 5 godina ne zna pričati. Tko bi ju uopće ičemu naučio. Vrtić od jutra do sutra? A ne,jer tamo tete nemaju vremena učiti dijete nečemu što bi doma trebala sa roditeljima savladati...ajd se ti natovi sa ciklee ...to ti je najbitnije je'l tako??😂😂
Superblonde21
6 days ago
In response Victoria Carter to her Publication
A reče joj žena u komentarima..ali se gospoja izrigala vatrom na nju, kako je ONA u pravu a ova nepismena papanka.
Jedna 🐑 nakon toga ponizno i uz isprike objasni isto...te brojne druge pismene beke koje su pravilno upotrijebili imenicu "cikle"😂😂😂 u nastavku komentarisanja...ma ne može spisateljicu ništa poljuljati (osim tramvaja koji loše vozi, ali tu je Naia)😁
Victoria Carter
Ma užas! Ja sam odavno blokirana kod nje pa ne znam što komentiraju. Samo znam da joj se klanjaju i stvarno mi nije jasno zašto? Jer ženska je baš odvratna, puna sebe, lažljiva i glupa.. drži se visoko a nezna običnu rečenicu gramatički ispravnu reć. Dijete joj služi za lajkove..
6 days ago
In response Superblonde21 to her Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Victoria Carter, click on at the bottom under it