Logo
CarboNora Bambucci
5 days ago
#Arbnora
Nema ništa ljepše od toga nego da budeš svoj, bez straha, bez skrivanja, bez ispričavanja ili kočnica. ♥️
Ayla Novak
4 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Sve što si napisala, ne piki to za tebe… ne seri i ne laži dromboljetino jedna raspala.
Victoria Carter
4 days ago
In response Ayla Novak to her Publication
E a di nađeš sve te epitete… baš se nasmijem 😂😂😂😂
Ayla Novak
4 days ago
In response Victoria Carter to her Publication
Kad sam ljuta i kad hoću da dokažem pravdu u vezi bilo čega, onda mi čisto takve riječi padaju na misao i ja onda udarim po tome što mi moj mozak naredi… 🙈😂😂😂
Victoria Carter
4 days ago
In response Ayla Novak to her Publication
Potpuno te razumijem.Ponekad od bijesa ne znam što bi napisala jer mi digne živac na 1000 sa svojim lažima i uvredama i provokacijama...Zlo je to neviđeno! Najviše me raspizdi kad provocira a zna da je cijeli svijet mrzi i mase ljudi su se digle protiv nje i dalje provocira..toliko me izbaci iz takta da jednostavno ne znam šta bih napisala...ti bolje reagiraš..imaš bolje riječi koje taman za nju pašu.
Ayla Novak
Dali imam ili nemam bolje riječi ne znam… Ja sam takva kakva jesam i kako sam rekla, kad me neko sa nepravdom naljuti onda ide paljba i ne biram onda riječi… kao mala sam takva bila, znala sam se i sa učiteljicom posvadjati, nikad nisam popušata i manje više sam ja bila u pravu 😅
3 days ago
In response Victoria Carter to her Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it