1 day ago
#Arbnora
Stara kolica su za sad funkcionalna i popravljena.👩🦽✅️
S obzirom da uskoro planiram promijeniti firmu, i općenito cijela kolica, u nadolazećoj novoj godini, vodit ću vas sa sobom tokom tog procesa.😊
No, to nije nimalo lak posao, treba dobru organizaciju, mjere, povjerenje sa novom firmom, plan izrade kolica i raskid ugovora sa starom zbog dugogodišnjeg nezadovoljstva, ali dok se to sve ne počne događati, funkcionalna sam i pokretljiva u starim kolicima! 👩🦽
Svakako, jedva čekam da to sve krene, a do tad treba biti strpljiv!! 🥰
Naravno, moći ćete mi i vi pomoći u odabiru boja, nekog dizajna i svega.🩷
Stara kolica su za sad funkcionalna i popravljena.👩🦽✅️
S obzirom da uskoro planiram promijeniti firmu, i općenito cijela kolica, u nadolazećoj novoj godini, vodit ću vas sa sobom tokom tog procesa.😊
No, to nije nimalo lak posao, treba dobru organizaciju, mjere, povjerenje sa novom firmom, plan izrade kolica i raskid ugovora sa starom zbog dugogodišnjeg nezadovoljstva, ali dok se to sve ne počne događati, funkcionalna sam i pokretljiva u starim kolicima! 👩🦽
Svakako, jedva čekam da to sve krene, a do tad treba biti strpljiv!! 🥰
Naravno, moći ćete mi i vi pomoći u odabiru boja, nekog dizajna i svega.🩷
Stokurino razvaljena, pa zar nisi laprdala da si već odkazala staroj firmi i da ti čak nova firma dolazi kući da izmjere i da jedva čekaš da dobiješ nova. Nisi ti ovce namamila da dovoljno isprosiš od njih i sad odgadjaš za januar jer misliš da ćeš ih ovaj put možda namamiti i moći si priuštiti nova. Sjaši više tim ovcama sa grbače jer ne vidiš da neće više da te podržavaju u tvojim podlim prokuženim lažimani što više se napinješ, još manje ćeš dobiti… Ostali ste obadvoje praznih džepova i mržnju prema vama nećete više moći ni skinuti ni oprati ni saprati. Mrš mamu ti je.em šiptarsku koja okoti takvo blentavo i izopačeno stvorenje 😡👊👊👊
1 day ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication