1 day ago
#Arbnora
Stara kolica su za sad funkcionalna i popravljena.👩🦽✅️
S obzirom da uskoro planiram promijeniti firmu, i općenito cijela kolica, u nadolazećoj novoj godini, vodit ću vas sa sobom tokom tog procesa.😊
No, to nije nimalo lak posao, treba dobru organizaciju, mjere, povjerenje sa novom firmom, plan izrade kolica i raskid ugovora sa starom zbog dugogodišnjeg nezadovoljstva, ali dok se to sve ne počne događati, funkcionalna sam i pokretljiva u starim kolicima! 👩🦽
Svakako, jedva čekam da to sve krene, a do tad treba biti strpljiv!! 🥰
Naravno, moći ćete mi i vi pomoći u odabiru boja, nekog dizajna i svega.🩷
Stara kolica su za sad funkcionalna i popravljena.👩🦽✅️
S obzirom da uskoro planiram promijeniti firmu, i općenito cijela kolica, u nadolazećoj novoj godini, vodit ću vas sa sobom tokom tog procesa.😊
No, to nije nimalo lak posao, treba dobru organizaciju, mjere, povjerenje sa novom firmom, plan izrade kolica i raskid ugovora sa starom zbog dugogodišnjeg nezadovoljstva, ali dok se to sve ne počne događati, funkcionalna sam i pokretljiva u starim kolicima! 👩🦽
Svakako, jedva čekam da to sve krene, a do tad treba biti strpljiv!! 🥰
Naravno, moći ćete mi i vi pomoći u odabiru boja, nekog dizajna i svega.🩷
Na prvoj slici kratke noge jer je patuljak. Na trećoj slici ona si ue produžila noge da budu normalne dužine. Dakle bolesno iskompleksirana spodoba ne podnosi svoj patuljasti rast pa si na slikama produžuje noge. Već mi je to bilo sumnjivo na nekim slikama jer realno noge su joj najkraće a ona napravi da su duge.. zemljo otbori se.. daj se ženo liječi
1 day ago
(E)
In response CarboNora Bambucci to his Publication