15 hours ago
#Arbnora
Došao Naim sinoć s posla i bio je ekstremno dobre volje. 😳
Smiješka se on i odjednom sjedne kraj mene. Zagrli me i kaže ponosito: " čovječe. Imam 31 godina i imam posao, uređeni stan koji odgovara tebi, novi auto, ženu... Pa što još mogu poželjeti?😎"
Pogledam ga ja sarkastično dok je on nabrajao i kažem mu:" stan nije tvoj, a ni auto također jer je na kredit još. Posao bi volio veću plaću i kukaš za to, ali ako išta... bar imaš ženu! 😬"
Malo je reći da me umalo pokosio pogledom koji govori:" ako nastaviš ovako, neću ni nju imat zadugo! 😤"
Hahahahahahahahahah 😂😂😂
Došao Naim sinoć s posla i bio je ekstremno dobre volje. 😳
Smiješka se on i odjednom sjedne kraj mene. Zagrli me i kaže ponosito: " čovječe. Imam 31 godina i imam posao, uređeni stan koji odgovara tebi, novi auto, ženu... Pa što još mogu poželjeti?😎"
Pogledam ga ja sarkastično dok je on nabrajao i kažem mu:" stan nije tvoj, a ni auto također jer je na kredit još. Posao bi volio veću plaću i kukaš za to, ali ako išta... bar imaš ženu! 😬"
Malo je reći da me umalo pokosio pogledom koji govori:" ako nastaviš ovako, neću ni nju imat zadugo! 😤"
Hahahahahahahahahah 😂😂😂
Ima on ku.ac od ovce, a ti krmeću debelu zakorjelu i smrdljivu pi.ketinu koja u prazno zjeva 🤮 Mamu vam obadvoma je.em koja vas je takve iskotila! Vi ste 2 odjebana džalebaroša i spali ste na najnižu granu koja se lomi i ide na paljenje… Što god vi još obmanjujći činili, radili, kradete samo Bogu dane…
13 hours ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication