23 days ago
(E)
#Arbnora
Dugo sam kroz život čekala "heroje" ili "spasioce''.
Da netko, eto, dođe i ostvari ovoj curici sa slikice sve snove. 😔
Stavljala ispred te curice sa slike, male Norice, sve ostale, u nadi da će i nju netko staviti ispred ostalih. I naučih kroz vrijeme, mala Norice, da heroji ne postoje, da heroj moraš biti sam sebi.😊
Zato, u ovoj 2026.godini, obećajem da si mi ti, od danas, ispred svih i svega, prioritet. Ti, i samo ti.🎀
Dala si mnogima mnogo, načekala se i povrijedila se. Napatila se u bolovima, pod nož završila više puta, istrpila, pregurala i kad bi se većina slomila i klacnula dole i na kraju su ti još za tvoje uspjehe uzeli zasluge! A čemu? Gdje si ti tu? Kome? Za što? Ne vrijedi, Norice. Vrijediš samo ti. 🥰
I zato, obećajem ti, SVE ću da ti ostvarim, sada ovako kao velika. Tvoje vrijeme tek dolazi! 🎊
Ne da si zaslužila, nego si prezaslužila, hrabrice, moja mala smjehuljice, piskutavice!🥹❤️
Dugo sam kroz život čekala "heroje" ili "spasioce''.
Da netko, eto, dođe i ostvari ovoj curici sa slikice sve snove. 😔
Stavljala ispred te curice sa slike, male Norice, sve ostale, u nadi da će i nju netko staviti ispred ostalih. I naučih kroz vrijeme, mala Norice, da heroji ne postoje, da heroj moraš biti sam sebi.😊
Zato, u ovoj 2026.godini, obećajem da si mi ti, od danas, ispred svih i svega, prioritet. Ti, i samo ti.🎀
Dala si mnogima mnogo, načekala se i povrijedila se. Napatila se u bolovima, pod nož završila više puta, istrpila, pregurala i kad bi se većina slomila i klacnula dole i na kraju su ti još za tvoje uspjehe uzeli zasluge! A čemu? Gdje si ti tu? Kome? Za što? Ne vrijedi, Norice. Vrijediš samo ti. 🥰
I zato, obećajem ti, SVE ću da ti ostvarim, sada ovako kao velika. Tvoje vrijeme tek dolazi! 🎊
Ne da si zaslužila, nego si prezaslužila, hrabrice, moja mala smjehuljice, piskutavice!🥹❤️
Pu jebote onaj ko te okoti tako blentavu! Drobuljetino jedna oduvana, tepaš sebi, a usput ti cilj da digneš ove usrane ovčetine kojima si kao nedostajala, pa one kao navalile sa lajkićima 🤣 Uzalud si ti kao dobila snagu i kao ojačala, pa sad laprdaš li laprdaš, taj koji veći lajkić što sad dobijaš je opet jako malo za tebe… opet ćorak i opet češ pokleknuti. Mrš stokuretino jedna podivljala, misliš da ćemo odustati 🤣😂 Ide tebi jedan kurkonja u tu četvrtastu nezgrapnu i obilnu guščerinu smrdljivu. Vijećeš ti šta te čeka u 2026-oj godini i nemoj ni pomisliti da ćeš se opet moći tako prevarantski vratiti jer sad idem još žešće na tebe dok god ta izlitana govna sama ponovo ne poždereš do rasprsnuća 🤣🤮🤮
23 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication