Logo
Bambucci
6 months ago (E)
#Arbnora
Nikada me u životu nisu dirala tuđa mišljenja. Uvijek sam radila po svom i bila svojeglava pa taman morala kasnije za to platiti cijenu. No, ono što me uvijek diralo su tuđe laži, spletke, zavist, ljubomora i zloba.❤️‍🩹
Tome se nikada nisam mogla oduprijeti, uvijek me doticalo i lomilo. 😔
Ali, nažalost, na to ne mogu utjecati. Mogu jedino nastaviti biti svoja i gledati svoj život, svoje snove ostvariti i dalje. Jer za što živimo ako ne za sebe? 😊 Ljudi koji nisu okrenuti sebi i svom životu već se bave drugima, ne vole sebe i davno su se zaboravili. Od tu dolazi potreba za petljanje u tuđi život, da barem negdje budu primijećeni, kad su već u svojim životima nevidljivi...a od toga nema ništa tužnije. Ipak, znajte da vrijedite i da zaslužujete ljubav. Bez nje, nema ništa.🌷
Ayla
Olupino razdrndana začepi već jednom, ti si lagala ljude, krala, gatala i sad se predstavljaš kao jadna žrtva jer se masa ljudi uzdigla proti tebe i priče kruže li kruže. To nije zavist, nije zloba, a najmanje ljubomora, to su samo posljedice tvojih djela. Šta si mislila da poslije tvojih mizernih prevara ljudi neće pričati o tome i da se neće boriti da te šljoknu za sva vremena, trebala si prije o tome razmišljati, sad ti je kasno. Gaduretino jedna podla i ti se još usudjuješ pričati o vrijednostima, ljubavi i vjernost sebi? Mrš tamo, neko ko to radi što si ti radila, nema pojma šta te riječi uopšte znače. Prekini više sa moraliziranjem, nisi ti žrtva, ti si razlog zbog kojeg su drugi povrijedjeni i sidji već jednom s tog svog umišljenog trona. Nisu ljudi problem, problem si ti, ukapiraj si to više u tu odvratnu i debelu tintaru. Kraj ti je, tvoja prljava zavjesa je pala 💪👊
6 months ago
In response Bambucci to his Publication