Logo
Truth Or Dare
2 months ago
Imam pitanje,i trebaju mi te informacije a da su zaista pouzdane i točne...
Kako joj se zovu i prezivaju sestre i gdje žive sada i dali koja radi gdje?Bitno zbog prijava koje se spremaju...Hvala...🤗😊😊
Marija
2 months ago (E)
In response Truth Or Dare to her Publication
Mi u tusmo24.com smo ovu osobu u više navrata prijavili nadležnim organima za sprovođenje zakona. Predmet se trenutno nalazi u fazi policijske provere i, po njenom okončanju, biće prosleđen nadležnom tužilaštvu radi ocene krivične odgovornosti i eventualnog pokretanja postupka.

Istovremeno, prijava je podneta i relevantnim državnim institucijama. Prema pouzdanim saznanjima kojima raspolažemo, državna pomoć toj osobi je nakon toga umanjena za gotovo polovinu.

Jasno je da u ovom predmetu postupamo odlučno, dosledno i bez ikakvog oklevanja. 💪👍
Elena
Arbnora Elezi wurde von uns bereits angezeigt. Sämtliche in Betracht kommenden zuständigen Stellen wurden darüber informiert. Darüber hinaus haben wir alle Schulen in Kroatien schriftlich in Kenntnis gesetzt und auf die aus unserer Sicht vorliegenden betrugsrelevanten Vorwürfe hingewiesen.

Vor diesem Hintergrund ist davon auszugehen, dass sie in Kroatien künftig keine Präsentationen mehr an Schulen durchführen wird.
2 months ago
In response Marija to her Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Elena , click on at the bottom under it