Logo
CarboNora Bambucci
9 days ago (E)
#Arbnora
Puno stvari sam u životu postigla, bez ičije podrške. Samo ja i moja zdrava glava na ramenima. 😊
Često me ta tvrdoglavost u životu koštala, ali ju ne bi mijenjala za ništa jer bez te tvrdoglavosti, ne bi bila tu gdje sam danas.
Ponekad i bližnji su mi govorili:" Nora, jesi li sigurna? Nemoj bolje. ", ali ja sam ipak po svom. Išla sam po svom pa i pod cijenu da plaćam greške svojih odluka, ali za mene je najveća i najteža greška u životu da ne radim stvari kako mi moje srce nalaže već da živim u strahu, po tuđim pravilima.
ODBIJAM život u kojem sam rob svojih ili tuđih strahova. Dosta mi je, ionako, ovog napaćenog tijela, dnevno mu u bolovima robujem otkako otvorim i sklopim oči. Ali ljudima? Ljudima nikada neću biti rob niti ću strahovati. Stajati ću ako treba sama, ići ću glavom kroz zid kako sam i navikla, ali odbijam slušati tuđe jezike koji na moje mjesto ne bi ni dana sjeli, a usta su im puna znanja. Odbijam jer ovo srce ne kuca i neće jednog dana prestati kucati zbog drugih već zbog mene.❤️
Dobro jutro. ☕️
Yellow
To je najobičnija laž da je puno stvari u životu postigla bez ičije podrške. Bez Naima niti bi došla u Njemačku niti bi opstala bez njega u Njemačkoj. Ona smatra uspjehom što je zaradila novce za Njemačku varajući ljude i lažući im s tim gatanjem. I hvali se još kako ima zdravu glavu na ramenima. Kako da ne. Da je pomirena sa svojom dijagnozom ne bi stalno ponavljala zdrava glava na ramenima, koliko je ona jaka, borbena osoba itd. Ne bi imala toliku potrebu za samohvalom.
9 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Yellow , click on at the bottom under it