Logo
Truth Or Dare
2 months ago
Zanimljivo,kako su njih dvoje i ekipa njene onu grupu i dvije još ušutkale prijavama....al to im nije riješenje...mene zanima što ste vi poduzeli u vezi nje do dosada uspješno i što planirate...od komentiranja i pisanja nema ništa...ja znam kako ju možemo sjebat,ali ta osoba nema tolika primanja da potegne privat tužbu sa hrpom dokaza protiv nje...
CarboNora Bambucci
2 months ago
In response Truth Or Dare to her Publication
Situaciju je moguće sažeti na sljedeći način:

Ovdje djeluju dva tima.
Prvi tim se bavi isključivo komentiranjem i sustavno opskrbljuje drugi tim relevantnim informacijama.
Drugi tim, za razliku od toga, djeluje konkretno, aktivno i ciljano protiv Nore.

Istodobno smo u kontinuiranom kontaktu s nadležnim institucijama. Ovisno o dogovorima i pravnim okvirima, određene informacije objavljujemo i ovdje. Za cjelovito razumijevanje konteksta nužno je pregledati i objave iz prošle godine.

U sažetku, do danas smo poduzeli i ostvarili sljedeće:

Sve škole u Hrvatskoj službeno smo kontaktirali i detaljno informirali o Nori, s jasnim ciljem da se njezina predavanja i prezentacije više ne dopuštaju. S pojedinim školama ostvarena je i izravna komunikacija.

Poslodavac Naima obaviješten je o njegovim neprimjerenim komentarima. Posljedica je bila službena opomena, a prema informacijama kojima raspolažemo, ondje više nije zaposlen.

Porezna uprava u Rostocku zaprimila je iscrpnu i dokumentiranu prijavu sa svim relevantnim činjenicama.

Također je obaviješten i socijalni ured koji je Nori pružao financijsku potporu. Iako je postupak trajao dulje, potpora joj je naposljetku smanjena za otprilike polovicu.

Unutar tima imamo osobu zaposlenu u državnim institucijama koja može precizno pratiti tijek ovih postupaka.

Paralelno su podnesene četiri kaznene prijave.

Uz pomoć jedne članice tima, o svemu su obaviještene i hrvatske nadležne institucije.

Prodaja kuće također je uredno prijavljena.

Dodatno, postigli smo da je Norin Facebook račun privremeno blokiran na tri mjeseca u dijelu koji se odnosi na financijske prihode.

Ključni problem s kojim se neprestano suočavamo jest sljedeći: institucije izrazito nerado pokreću pravne postupke protiv osoba s invaliditetom. Sama činjenica da se pojmovi invalidska kolica i prijevara nađu u istoj rečenici za mnoge predstavlja gotovo nepremostivu psihološku i društvenu barijeru.

Unatoč tome, ostajemo ustrajni i aktivni.
Čak i kada ovdje ne možemo objaviti sve detalje, rad se nastavlja tiho, precizno i bez odustajanja.
Truth Or Dare
Da li je zaista mogu imao silno želim vjerovati cijelom timu?Jer postoji jedna osoba,do koje mi je stalo,no međutim umirovljenica je,radi na 4 sata,suprug joj je umro,a Arbnora i njezine sestre i sve njihove pristaše napravile su joj kao,bez razloga,kako javno na društvenim mrežama tako i javno,u stvarno životu, tj.pračenje,zastrašivanje,nazivanje ljudi i raspirivanje o njezinoj obitelji općenito.Ako itko ima materijala za pokopati nju i sestre,to je ta žena,ona je inače iz Hrvatske.
Ima milion dokaznih materijala,ma sve....ali ne vjeruje u institucije i ne može sama,a Arbnora i njezine marionete,rade joj od života kaos.
2 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
CarboNora Bambucci
2 months ago
In response Truth Or Dare to her Publication
Postoji li mogućnost da nam se navedeni dokazi stave na raspolaganje? Detaljno bismo ih razmotrili i na temelju toga poduzeli odgovarajuće korake. Pritom je nužno da dokazi budu pravno potpuno utemeljeni i nedvojbeno vjerodostojni, s obzirom na to da su kaznene prijave već podnesene.
Truth Or Dare
2 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Sve je transparentno,predano na DORH u Hr ..no međutim mislim da tu neće biti ništa u skorije vrijeme,žena nema novaca za privat tužbu,kada bi i sakupio se novac,opet tu je sudski vještak,prevodioca,za njemački jezik,sudjelovanje na relaciji EU institucija,itd...
Ja ću pitati ženu i javit ću sve...ali dokaza ima jako puno,i sve su screenovi,od prijetnji do poruka,poziva,itd...