Logo
Truth Or Dare
13 days ago
Zanimljivo,kako su njih dvoje i ekipa njene onu grupu i dvije još ušutkale prijavama....al to im nije riješenje...mene zanima što ste vi poduzeli u vezi nje do dosada uspješno i što planirate...od komentiranja i pisanja nema ništa...ja znam kako ju možemo sjebat,ali ta osoba nema tolika primanja da potegne privat tužbu sa hrpom dokaza protiv nje...
CarboNora Bambucci
13 days ago
In response Truth Or Dare to her Publication
Situaciju je moguće sažeti na sljedeći način:

Ovdje djeluju dva tima.
Prvi tim se bavi isključivo komentiranjem i sustavno opskrbljuje drugi tim relevantnim informacijama.
Drugi tim, za razliku od toga, djeluje konkretno, aktivno i ciljano protiv Nore.

Istodobno smo u kontinuiranom kontaktu s nadležnim institucijama. Ovisno o dogovorima i pravnim okvirima, određene informacije objavljujemo i ovdje. Za cjelovito razumijevanje konteksta nužno je pregledati i objave iz prošle godine.

U sažetku, do danas smo poduzeli i ostvarili sljedeće:

Sve škole u Hrvatskoj službeno smo kontaktirali i detaljno informirali o Nori, s jasnim ciljem da se njezina predavanja i prezentacije više ne dopuštaju. S pojedinim školama ostvarena je i izravna komunikacija.

Poslodavac Naima obaviješten je o njegovim neprimjerenim komentarima. Posljedica je bila službena opomena, a prema informacijama kojima raspolažemo, ondje više nije zaposlen.

Porezna uprava u Rostocku zaprimila je iscrpnu i dokumentiranu prijavu sa svim relevantnim činjenicama.

Također je obaviješten i socijalni ured koji je Nori pružao financijsku potporu. Iako je postupak trajao dulje, potpora joj je naposljetku smanjena za otprilike polovicu.

Unutar tima imamo osobu zaposlenu u državnim institucijama koja može precizno pratiti tijek ovih postupaka.

Paralelno su podnesene četiri kaznene prijave.

Uz pomoć jedne članice tima, o svemu su obaviještene i hrvatske nadležne institucije.

Prodaja kuće također je uredno prijavljena.

Dodatno, postigli smo da je Norin Facebook račun privremeno blokiran na tri mjeseca u dijelu koji se odnosi na financijske prihode.

Ključni problem s kojim se neprestano suočavamo jest sljedeći: institucije izrazito nerado pokreću pravne postupke protiv osoba s invaliditetom. Sama činjenica da se pojmovi invalidska kolica i prijevara nađu u istoj rečenici za mnoge predstavlja gotovo nepremostivu psihološku i društvenu barijeru.

Unatoč tome, ostajemo ustrajni i aktivni.
Čak i kada ovdje ne možemo objaviti sve detalje, rad se nastavlja tiho, precizno i bez odustajanja.
Truth Or Dare
Da li je zaista mogu imao silno želim vjerovati cijelom timu?Jer postoji jedna osoba,do koje mi je stalo,no međutim umirovljenica je,radi na 4 sata,suprug joj je umro,a Arbnora i njezine sestre i sve njihove pristaše napravile su joj kao,bez razloga,kako javno na društvenim mrežama tako i javno,u stvarno životu, tj.pračenje,zastrašivanje,nazivanje ljudi i raspirivanje o njezinoj obitelji općenito.Ako itko ima materijala za pokopati nju i sestre,to je ta žena,ona je inače iz Hrvatske.
Ima milion dokaznih materijala,ma sve....ali ne vjeruje u institucije i ne može sama,a Arbnora i njezine marionete,rade joj od života kaos.
12 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
CarboNora Bambucci
11 days ago
In response Truth Or Dare to her Publication
Postoji li mogućnost da nam se navedeni dokazi stave na raspolaganje? Detaljno bismo ih razmotrili i na temelju toga poduzeli odgovarajuće korake. Pritom je nužno da dokazi budu pravno potpuno utemeljeni i nedvojbeno vjerodostojni, s obzirom na to da su kaznene prijave već podnesene.
Truth Or Dare
11 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Sve je transparentno,predano na DORH u Hr ..no međutim mislim da tu neće biti ništa u skorije vrijeme,žena nema novaca za privat tužbu,kada bi i sakupio se novac,opet tu je sudski vještak,prevodioca,za njemački jezik,sudjelovanje na relaciji EU institucija,itd...
Ja ću pitati ženu i javit ću sve...ali dokaza ima jako puno,i sve su screenovi,od prijetnji do poruka,poziva,itd...