20 hours ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Oooo jebem te glupu....pa ti ni ne znaš šta je cheesecake...🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ja ću se ubit...😂😂😂😂
Ja ću se ubit...😂😂😂😂
Ima li netko provjerenu informaciju o Norinu školovanju – koji je njezin završeni stupanj obrazovanja i koliko je godina doista pohađala školu?
4 hours ago
In response Truth Or Dare to her Publication
2 hours ago
In response Natalja to his Publication
Evo bila sam upravu,samo što naravno ovo o osnovnoj nije istina baš tako što piše,za srednju je,jer su neki koji su išli sa njom u isti "razred" to potvrdili...
3 hours ago
In response Natalja to his Publication
Koliko ja znam,ona je osnovnu školu jedva završila,jer naravno,škola nije imala prilagođen pristup za invalide,da bi škola mogla napraviti taj pristup,trebala je dokumentaciju od nje,da ne može hodati,tj.svaka škola za bilo kakvo izvođenje radova,mora imati dokumentaciju,jer n osnovu toga se školama odobravaju sredstva od ministarstva obrazovanja,ali njen tata naravno nije predao nikad dokumentaciju,moj zaključak da je mogla hodati,ali nisu htjeli predati dokumentaciju,jer bi naravno vidli da ona može hodati,nikad roditelji nisu predali tu dokumentaciju školi,i jedva je završila osnovnu A što se tiće srednje,ja mislim da je ona nešto online ako sam shvatila,ali neke stvari se mogu naći na int.ili pomoću AI ili ChatGPT-a...