2 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Jadno dijete,kako iskorištava djete za lajkove...pokušala sam prijaviti stranicu fejsu jer iskorištava djete za svoje potrebe u javne svrhe i daje djete u javnost dok je na svijetu i internetu toliko predatora i pedofila,ali nemogu ništa nažalost.Ove prijave ne pomažu,da se ukloni joj profil,tražim neki mail konkretan da pošaljem Meti i sve napišem,ali nemogu naći,samo ove osnovne prijave koje se nude.Žao mi je djeteta,užasno..🥹🥹🥹🥹
2 months ago
In response Truth Or Dare to her Publication
Ne samo za lajkove već stalno hvali sebe kroz ove objave sa Naiom. Koliko je zdravlja dala za nju. Što više uvjeri svoje vjerne pratitelje da je bolesnija to će imati više lajkova.
2 months ago
In response Truth Or Dare to her Publication
Svaka čast za tvoj trud 👍👏 Vjeruj mi da smo se dosta borili za ovu lažnu i odvratnu debilnu ljigušu i dosta smo je srušili sa mnogim dokazima i zato joj je i invalindna renta smanjena za 50% i njen glupavi šuntona je isto ostao bez posla jer sam direkno sa njegovom šeficom razgovarala i tu je dobio nakon kratkog vremena odkaz i sad glume dve propale odjebatine 🤣 idemo dalje 💪💪
2 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Koja namještena i vještačka podla i prosjačka kučketina si ti, koja si oborena i još uvjek pokušavaš iako je stari video da opet i opet preko ovog jadnog djeteta koje jadno ništa nije z,griješilo i ništa još ne zna, ali nesvjesno uz tebe ljigavu i propalu mora i ti je namještaš i podguravaš jer za ništa drugo i bolje i nezna… Opaliću te i sa trećom toljagom jer su dve izgleda malo bile za tebe… onda sa trećom ideš totalno do kraja opaljetino smrdljiva i nepodnošljiva više 👊💪