Logo
CarboNora Bambucci
11 days ago (E)
#Arbnora
Nisam nikad mislila da će doći vrijeme gdje ću ja sa svojom djevojčicom, dovoljno velikom sada, isprobavati neki viralni trend.😊
Nekako kada sam bila teenagerka, sanjala sam da ću imati obitelj, da ću ostvariti svoje snove, ali u podsvjesti me mučilo uvijek; ,, a što ako to ne uspijem zbog invaliditeta?👩‍🦽 "
Trudnoća mi je ostavila puno posljedica, skupo sam platila cijenu svega što imam, ali sada kada gledam ljepotu i blagoslov svega... doista mogu samo sjest u neki čošak i plakati suze radosnice.🥹
Stvarno mi nema ništa ljepše i slađe nego s Naiom snimiti nešto smiješno, nju zabaviti i isprobavati nove stvari. Nema mi ništa ljepše nego raditi zajedničke stvari s njom. Neizmjerno je inteligentna, oštroumna, empatična, britka i duhovita. Kao mala najbolja prijateljica mi je. 🩷
Jedva čekam da još malo porasteš i razumiješ, Naio. Jedva čekam jer će nam fizički biti lakše zbog mog invaliditeta i nema nam kraja. Cijeli 🌏 je naš. Ti si mamino sve, Naio. 🌷
Rasla si mi ispod srca, moja si desna ruka, i mamina radost najveća. 🥹
Frenki
10 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Ovo iskorištanje djeteta je prešlo sve granice. Mala će biti gora od nje.
Ayla Novak
Nažalost i hoće, tako mala, a i sad joj se već vidi sve moguće oponašanje ove drobulje i te oči, taj poznati prevarantski pogled… Ne znam dali još ikakvog spasa ima za to ipak nedužno i sramno iskorišćeno dijete, mada sumnjam…
9 days ago
In response Frenki to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it