Logo
CarboNora Bambucci
2 days ago
#Arbnora
Evoooo konačno drugi dio videa, piletina sa majonezommm! 😋🍗🥰🩷
Ayla Novak
2 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Ljudiiii, pile je kao malo življe u ustima i ko pile miriše 🤣🤦‍♀️😂😂
Glupačo odvaljena, ne provaljuj se matereti više, tooliko videa i fotki za to jedno kao “živo pile” , a gdje su one silne mrkve što si udavila baljezgajući i nisi ih znala ni isjeći kako treba, sigurno za kornjaču bilo da se i on naždere jer pitaj boga kad je zadnji put dobio da jede 🤣😂 Sve što ti napraviš je za povratiti, sjedi dole na pod ispod stola i ne proviruj sramoto jedna, imaš zasluženi kec od mene 😝
Bubimir666
1 day ago
In response Ayla Novak to her Publication
Ja ću povjerovati da je ona napravila nešto tek kad snimi čitav video.
A ne sjece kao mrkve pa sad kao vadi iz rerne a sve Njonjo pripremio i uradio, ona se samo snima kao evo me vidite kako sam vrijedna domaćica....
A Njonjo kao hudo muško nema pojma o kuhanju ali opet da njega nema pokrepali bi od gladi jer ova nema pojma o životu a kamo li da kuha.
Ayla Novak
Tačno tako, ali ona još uvjek misli da joj neko i vjeruje u te njene podmukle laži. Njonjo zatupljeni je još podržava, ma obadvoje su zaslužili šaku u nos 👊😂 Koliko je mrkve bila nasjekla, a ja nigdje ni jedne nisam vidjela osim pilećih pečenih bataka…
1 day ago
In response Bubimir666 to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it