#Arbnora
Ne može moje bolesno tijelo biti jače od moje zdrave glave na ramenima. Nikad! 🙂❤️
Dobro jutro! ☕️🍀
Ne može moje bolesno tijelo biti jače od moje zdrave glave na ramenima. Nikad! 🙂❤️
Dobro jutro! ☕️🍀
8 days ago
7 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Jebote onaj crknuti šiponja koji se stidjeo da si patuljak, pa ti je od malena utuvio u glavu da si bolesna i tako uspjevali na lažni, odvrani način prositi. Ti da si bolesna nebi mogla toliko drndati i skakati po kolicima, nebi mogla tako noge prekrštati i to još kao imaš šipku u nozi, nebi mogla non stop po fejsu tako odvažno i samouvjereno tandrljati bez prestanka i kikoćati se ko nenormalna stoka i da ne nabrajam još… O tvojoj zdravoj glavurdini smo dovoljno vidjeli… ti ni grama mozgića više nemaš, svaki dan to sve više i više pokazuješ i dokazuješ… Tebi je onaj crkonja šiptarski svjesno zatupio mozak kao što i ti to sad svom djetetu radiš jer treba lozu nastaviti da i dalje ide i vuče se na prosjački, pokvareni način. Ti si još veći provaljeni odvratni mućak jer tvoja mala je normalna rodjena i ti od nje napravi tupana da bude kopija tebe. Sad se već vidi koliko te oponaša i sve tvoje mimike i pokrete pravi, a to što ne zna pričati kako treba tebe baš zaboli… Odapni i nestani više, Naia bi se možda i povratila, odahnula i uspjela koliko toliko u životu kad bi ti odapela i nogama otresala prije pokvarenog i smrdljivog izdahnuća.
8 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
O zdravoj glavi stalno priča samo onaj tko je nema.