#Arbnora
Dobro jutro, ljudi. ☕️
Inbox mi je otvoren.✨️
Ako ste član privatnih ili zatvorenih Facebook grupa ili drugih platformi gdje ja nemam pristupa, a u tim grupama se sustavno šire laži, potiče uznemiravanje, uhođenje ili omalovažavanje mene i moje obitelji - slobodno mi se javite. Potrebni ste mi da mogu prijaviti sadržaj i dokumentirati ga za nadležne dalje. Razumijem da mnogi ljudi iz straha šute. Vaša anonimnost će biti u potpunosti poštovana. Obećajem. 🍀
Javne grupe i javni sadržaj već dokumentiram, tu mi ne treba pomoć.
Hvala svima koji biraju biti ljudi. 🩷
Želim vam lijep vikend svima. ☃️🌨❄️
Dobro jutro, ljudi. ☕️
Inbox mi je otvoren.✨️
Ako ste član privatnih ili zatvorenih Facebook grupa ili drugih platformi gdje ja nemam pristupa, a u tim grupama se sustavno šire laži, potiče uznemiravanje, uhođenje ili omalovažavanje mene i moje obitelji - slobodno mi se javite. Potrebni ste mi da mogu prijaviti sadržaj i dokumentirati ga za nadležne dalje. Razumijem da mnogi ljudi iz straha šute. Vaša anonimnost će biti u potpunosti poštovana. Obećajem. 🍀
Javne grupe i javni sadržaj već dokumentiram, tu mi ne treba pomoć.
Hvala svima koji biraju biti ljudi. 🩷
Želim vam lijep vikend svima. ☃️🌨❄️
7 days ago
(E)
7 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Odjebakušo ljigava, kakve ti to priče opet prodaješ?? Našu grupu nećeš zatvoriti ni danas, ni sutra, ni nikada, kunem ti se!!! Prije ćemo mi tebe zatvoriti, nego ti nas. Ovdje se ne šire laži, ovdje se iznose činjenice, a činjenice te peku i zato i paničariš. Požvakaće ti guzica gaćurine koliko trtaš li trtaš 🤣😂
Ako neko sustavno izvrće stvarnost, onda si to ti ljigotino podmukla. Svaki put kad progovoriš, promjeniš verziju… Toliko kontradikcija na jednom mjestu se rijetko vidja. Ljudi su te već odavno pročitali i sad i tvoje ovčurine isto, trgaju se od tebe, dopizdila si i njima više! Baljezgaš i melješ bez prestanka, a učinak ti je velika nula. Odkači više sa tim tvojim velikim dramama bez ikakvog rezultata. Velika predstava, prazna scena i više poza nego sadržaj 🤣😂 Ajmo mrš tamo 👊👊💪
Ako neko sustavno izvrće stvarnost, onda si to ti ljigotino podmukla. Svaki put kad progovoriš, promjeniš verziju… Toliko kontradikcija na jednom mjestu se rijetko vidja. Ljudi su te već odavno pročitali i sad i tvoje ovčurine isto, trgaju se od tebe, dopizdila si i njima više! Baljezgaš i melješ bez prestanka, a učinak ti je velika nula. Odkači više sa tim tvojim velikim dramama bez ikakvog rezultata. Velika predstava, prazna scena i više poza nego sadržaj 🤣😂 Ajmo mrš tamo 👊👊💪
7 days ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Ni na ovom postu nisi mogla izdržati a da ne staviš svoju sliku 🤷
Selflove is strong in this one.
Selflove is strong in this one.