Logo
CarboNora Bambucci
7 months ago (E)
#Arbnora
Vrijeme ide brzinom munje pa je tako došao brzinski i moj 30 rođendan. 🥰
Nisam neke velike stvari planirala na ovaj dan, čak štoviše, htjela sam ovaj rođendan u miru, sa voljenima proslaviti, a nekako se desilo da nam i dragi prijatelji budu dio ovoga dana s kojima idemo na veceru.
Nisam planirala ništa na ovaj dan veliko jer se osjećam pomalo umorno još od operacije noge i trebalo mi je da se ušuškam pored svojih najmilijih i da promislim o svim ovim godinama... Puno sam prošla...puno još i prolazim, a mnogo toga sam podijelila s vama i dosta toga znate već. Nije lako ponekad i bude tu svega. I suza, i osmijeha, i ljutnje, i poletnosti i slomljenosti. Ali to je sve život, zar ne? Sve je to život. ❤️‍🩹
Hvala vam svima na predivnim čestitkama. Za ovaj rođendan želim samo zdravlja, a sve ostalo bi moj pokojni tata rekao da će biti.🎂🎉🎁
Volim vas i grlimo vas.🌸
Ayla Novak
7 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Šta kaže ova udarena u glavu, još je umorna od operacije noge… 😂😂😂
Nije bila umorna kad je išla kod frizera 3h sjedeći, pa 4h shopping, kuvanja i žderanja itd….!!! Kako bi joj voljela jednu dobru šamarčinu opaliti da joj ono malo mozga razdrmam🤣🤮🤮
CarboNora Bambucci
7 months ago
In response Ayla Novak to her Publication
Prava pljuska Nori bi puno pomogla. To su Norini roditelji trebali učiniti kada su je odgajali, ali očito nisu.
Ayla Novak
Nju je njen tajo odgajao kako može što više lagati i prositi jer je to i sam radio…
7 months ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it