Logo
CarboNora Bambucci
6 hours ago
#Arbnora
👩‍🦽🩷
Ayla Novak
5 hours ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Samo se ti tješi i laži i dalje propala lažovčino. Sudjeno je tebi bilo da smo mi tebe ulovili u svim tvojim lažima i moraćeš htjela ili ne odustati… Ti i dalje glupačo prosiš i misliš se dići opet na osnovu tvojih podmuklih prokuženih laži. Pala si ti pa sad samo bez veze laprdaš, a znaš da od toga ništa i ideš u zaborav 😁💪
Frenki
4 hours ago
In response Ayla Novak to her Publication
Ništa ona od tog ne shvata. Ona živi u svojoj imaginarnoj stvarnostu.
AI joj najbolji prijatelj. Maknut će se samo u slučaju da dobije zabranu, a i tada bi divljala s fake profila.
Nema ona razuma, i priča završena. Mene je iskreno ta suludost počela zabavljati. I mnoge. Ogledni uzorak promjena 5 ličnosti u 24 h.
"Domina omnium regina est ratio.", Cicero
Ayla Novak
Neće ona da kapira jer misli da može još da se nateže lažeći i glupirajući se. Dve opomene je već dobila gdje je po džepu baš osjetila i još osjeća… Mi smo njen lažni egoistični obraz provalili i nek pokušava još šta hoće i dalje na podmukli lopvski način, ali nikad više ono čemu je ona bila naumila da će biti i moći postići… Bravo svima nama 👏 👏 Borba za pravdu i Idemo dalje 💪💪
4 hours ago
In response Frenki to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it