Logo
CarboNora Bambucci
12 hours ago
#Arbnora
Moje djetinjstvo nije bilo lagano. Nije imalo bezbrižnost kakvu sam gledala kod druge djece. Umjesto igrališta, često sam gledala bolničke stropove. Umjesto trčanja, učila sam kako preživjeti bol. Miris bolnice, ozbiljna lica liječnika, šapat odraslih koji su mislili da ne razumijem - sve je to bilo dio mog svijeta.
A razumjela sam više nego što su mislili.😊
Rano sam shvatila da sam drugačija. Da moje tijelo ima svoja pravila. Dok su se druga djeca penjala, padala i ponovno ustajala bez straha, ja sam učila koliko jedan pogrešan pokret može značiti. Naučila sam oprez prije igre. Naučila sam tišinu prije buke. Naučila sam kako gledati druge kako žive ono što je meni bilo nedostupno.
Moje djetinjstvo imalo je kolica. Imalo je poglede koji su boljeli. Imalo je sažaljenje koje je peklo više od istine. Imalo je pitanja na koja nisam uvijek imala odgovore. Ali imalo je i snagu. Tihu, tvrdoglavu snagu.
Odrasla sam brže nego što sam htjela. Naučila sam čitati ljude prije nego slikovnice. Naučila sam prepoznati kad netko gleda s ljubavlju, a kad s nelagodom. Naučila sam da svijet nije uvijek prilagođen meni, ni fizički ni emocionalno.
Ali naučila sam i nešto važnije.
Naučila sam da vrijedim. Ne unatoč svemu, nego upravo kroz sve to. Naučila sam da moja osjetljivost nije slabost, nego dar. Da moja dubina dolazi iz rana, ali da me te rane nisu slomile.
Ja nisam imala jednostavno djetinjstvo. Ali imala sam hrabrost. I još je imam.
👩‍🦽🩷
Anela
Dicke fette hässliche Sau! 👊✊👆
12 hours ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Anela , click on at the bottom under it