Logo
CarboNora Bambucci
20 hours ago
#Arbnora
Znate ono kada budete bolesni ili vadite zub ili nešto je, a vaše mame nema pored vas da vas tetoši, mazi i pazi?
Nazovete vi nju ili ona vas, ali nje nema pored vas da vam skuha čaj ili juhu...e to me danas uhvatilo.❤️‍🩹
Samostalna sam već godinama, unatoč invalidskim kolicima... udana sam, imam dijete, radim, živim 1000+ kilometara od obitelji udaljena... ali i dalje se uhvatim plačući za mamom kada mi je teško. 🥺
Oni koji su u inostranstvu... znaju koliko je teško kada svoje najmilije ne možete pozvati k sebi samo jednim telefonskim pozivom... kada ih ne možete zamoliti za pomoć onda kada zagusti. 💔
Ali to je život, zar ne?
Otplačeš. Obrišeš suze. Nasmiješ se i otreseš tugu sa ramena... Ponekad je i prespavaš i onda ideš dalje. 🍀
Ayla Novak
Daj štakore smrdljivi ne seri i ne zijevaj u prazno. Imaš ti svog mutavog tuntonju, njega si i tražila da pobjegneš u Njemačku i zato se ne provaljuj sa tvojim kao jadipojkama. Zamračila si mu i mozak i oči tako da je on jedna tvoja velika služavka koji ništa više ne kuži i ne vidi… inače bi već davnih dana pobjegao od tebe. Na sve ličiš, samo ne na ljudsku osobu, ovaj put mi ličiš na ružnog štakora koji zijeva da plijeni nešto za žderanje 😝
20 hours ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication

No replys yet!

It seems that this publication does not yet have any comments. In order to respond to this publication from Ayla Novak, click on at the bottom under it