#Arbnora
Kupovina u turskoj radnji! 🥰 Jeste li vi kad kupovali kod turskih radnji? Da li ste bili zadovoljni? 🩷
Kupovina u turskoj radnji! 🥰 Jeste li vi kad kupovali kod turskih radnji? Da li ste bili zadovoljni? 🩷
1 month ago
1 month ago
In response CarboNora Bambucci to his Publication
Kupila sve ono što ni Turci ne jedu. A baklava kozo, halva, sve to za Bajram. Ona kupila list vinove loze za sarmu, a kiselog kupusa na izvoz.
Mene stvarno zanima zna li neko što je u toj tolikoj salami od 5€??? Mrtve životinje raznog porijekla ???
Mene stvarno zanima zna li neko što je u toj tolikoj salami od 5€??? Mrtve životinje raznog porijekla ???
1 month ago
In response Frenki to his Publication
Hahaha, dobar si Frenki i baš me nasmija na komentaru 👍👏😂😂
1 month ago
Burek od sira? Burek od špinata? Watafak 😅
1 month ago
Svinja je stalno gladna jer je po prirodi proždrljiva i ne zna ni za što drugo osim za to da ždere.
1 month ago
Posti li Nora tijekom Ramazana? Koliko ja mogu primijetiti, ne posti. Možda bi joj post mogao pomoći da skine dosta kilograma.
1 month ago
(E)
In response Simona to his Publication
Ma kakav post, ta navikla da ždere i ždere svaka 2 sata 🤣
1 month ago
In response Simona to his Publication
Ona je na tt pricala da posti. I ja je pitam kako sa lekovima silnim koje mora da popije posti,jer oni po danu poste jel tako? Ona izbrisala komentar 🤣
1 month ago
Suncokret koji je kao od soli 🤣😂😂 Umukni više glupačo glupa, idi i žderi i crkni više žderući jer ništa drugo i ne znaš 😝👊